Mmorpg Oyun Arıyorum
-
smirnoff-ice bunu yazdı:
-----------------------------
Hna bunu yazdı:
smirnoff-ice bunu yazdı:
Hna bunu yazdı:
aa sro diye birşey duydum yada bana öylemi geldi öyle gelmediyse sro diyenler hangi serverde oynuyor ?
-----------------------------sparta aege pacıfıc de oynadım suan Sunworld sro vip deyım
-----------------------------usta sunword için link vs verebilirmisin oynayayım :D
-----------------------------uyelık ucretlı ama soyleyım
-----------------------------ne kadar
oyunda lag varmı
ex oranı kaç
-
Hna bunu yazdı:
smirnoff-ice bunu yazdı:
Hna bunu yazdı:
smirnoff-ice bunu yazdı:
Hna bunu yazdı:
aa sro diye birşey duydum yada bana öylemi geldi öyle gelmediyse sro diyenler hangi serverde oynuyor ?
-----------------------------sparta aege pacıfıc de oynadım suan Sunworld sro vip deyım
-----------------------------usta sunword için link vs verebilirmisin oynayayım :D
-----------------------------uyelık ucretlı ama soyleyım
-----------------------------ne kadar
oyunda lag varmı
ex oranı kaç
-----------------------------10-15 lıra arası deıgısıyor aldıgın sıteye bağlı lag yok 30x ex .
-
biraz önce gördüm ilginç bişeye benziyor
Eve Online Gallente
-
128 ekran kartım var prototype oynayabilirmiyim :D
-
Hna bunu yazdı:
-----------------------------Elderado 6x Banned, Elderado 4x Banned, Simdi Alexeda kasiyotum.
-
Jplusplus bunu yazdı:
Hna bunu yazdı:
-----------------------------Elderado 6x Banned, Elderado 4x Banned, Simdi Alexeda kasiyotum.
-----------------------------hocam naptın sen 6 senede ben 1 kere ban yedm :D
-
smirnoff-ice bunu yazdı:
Jplusplus bunu yazdı:
Hna bunu yazdı:
-----------------------------hocam naptın sen 6 senede ben 1 kere ban yedm :D
-----------------------------O aralar banlanmamak icin silk alinmasi gerekdigini bilmiyodum 1: bot nedeniyle banlandim.
1100 silk basdim, agbot kurdum. tas gibi simdi. ben evde yokken o kasiyor. 5D bitince birakcam zaten botu. tadi kalmiyor oyunun :D -
Ragnarok
-
kesinlikle Knight Online derim :) adam gibi oyun arıyorsan ko'dan şaşma
-
64mb ekran kartıyla kusura bakma ama ultima online dan başka sağlam hiçbir mmorpg oynayamazsın