Mms Sorunu
-
arkadaşlar samsung wawe 2 kullanıyorum arkadaşlarım mms atiyor Alınıyor diyor kalıyor öyle resim falan geldiği yok neden böyle oluyor ayarlarında mı sorun var tam anlayamadım :S
-
Hocam Ayarlarda kablosuz ve ağ ayarlarında mobil ağlar olması lazım orda Erişim noktası adlarında eğer Operatör adı-MMS varsa
mms ayarların telefonunda var. Kullanmak içinse mms gelce zaman Veri Ağını Etkinleştir yap yine aynı yerde. Onun haricinde başındaki tiki kaldır
yalandan kbcıklar gitmesin :)
-
hocam yok ya bulamadım :S 10 saniyede gelen resim simdi gelmiyor + geldi gözüküyor tıkllıyorum acılmıyor boyutu falan gözüküyor
-
Hangi operatörü kullanıyorsun Turkcellse Online İşlemlerden mms ayarlarını yollatmayı dene.
-
Hocam kusura bakma senin teli samsungun nokia politikasıyla çıkardığı androidlilerden sandım kendi telefonuma göre anlatınca bulamamışındır doğru.
Aynen hocam operatörün ne?
-
arkadaşlar k.bakmayin işten yeni geldim Turkcell kullanıyorum
-
Turkcell Online İşlemlerden göndermeyi dene
-
pSkpt bunu yazdı:
-----------------------------Turkcell Online İşlemlerden göndermeyi dene
-----------------------------Kullanmakta olduğunuz telefonun marka/model bilgisi ile desteklediği ayarlar aşağıda yer almaktadır. Almak istediğiniz ayarın yanında bulunan Gönder tuşuna tıklayarak, kısa mesaj ile ücretsiz olarak telefonunuza gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
Hattınızın takılı olduğu telefonun:
Markası : SAMSUNG
Modeli : Wave2Telefonunuzun desteklediği ayar bulunmamaktadır. -
Ayarlar-Bağlantılar-Şebeke-Bağlantılar oluştur de hocam ayarları aynen copy/past
İsim: TURKCELL-MMS
Erişim İsmi: mms
Kimlik Denetim Türü: normal
Kullanıcı Kimliği: mms
Şifre: mms
Protokol: HTTP
Ana Sayfa URLsi: http://mms.turkcell.com.tr
Proxy Adresi: 212.252.169.217:8080
Gecikme Süresi: 90
yap kaydet, sonra da Uygulamalar-İnternet-İnternet profilleri burdan TURKCELL-MMS i seç bi de öyle dene hocam
-
HyP-X bunu yazdı:
-----------------------------Ayarlar-Bağlantılar-Şebeke-Bağlantılar oluştur de hocam ayarları aynen copy/past
İsim: TURKCELL-MMS
Erişim İsmi: mms
Kimlik Denetim Türü: normal
Kullanıcı Kimliği: mms
Şifre: mms
Protokol: HTTP
Ana Sayfa URLsi: http://mms.turkcell.com.tr
Proxy Adresi: 212.252.169.217:8080
Gecikme Süresi: 90
yap kaydet, sonra da Uygulamalar-İnternet-İnternet profilleri burdan TURKCELL-MMS i seç bi de öyle dene hocam
-----------------------------hocam öyle ama gene olmuyor yaws çıldırıcamm :S
-
Hocam nerden bulaştın şu badaya :)
elemanın biri aynen şunları yapmış yukarıdakileri halledip kaydettikten sonra
Uygulamalar-Mesajlar-Multimedya Mesajları-Gönderme seçenekleri
Öncelik: Normal
Geçerlilik: Maksimum
İletim zamanı: Hemen
İletim raporu talebi (tikleme)
Okundu raporu (tikleme)
Kartvizit (tikle)
Alma Seçenekleri ise;
İndirme türü: Otomatik
İletim raporu gönder: No Mark
Okundu raporu (tikleme)
Anonime izin-reklama izin (tikle)
Multimedya mesaj profilleri: Turkcell-MMS
Mesaj boyutu: 300kb
oto res. boyt. : 300kb
Oluşturma modu: serbest bunları yap bide öyle dene hocam olmazsa o telefonu göm :D