MNG Kargo Sorunsalı
-
karizmatikhacker bunu yazdı
Gönderici şubeye gidin gönderdiğim kargonun ödemesini ben yapmak istiyorum diyin Alıcı şubeyi arayıp tahborç onay maili atsınlar gönderen şube maili onayladıktan sonra kargo ücretini almadan teslim edilir
alıcı şubeyi aramanız yada havale gibi birşey durumu değiştirmez
gönderici şube harıcı telden mumkun değil mi eminmisin hacı abi ? eft kabul etmezler mi dakikasında hesaplarında olsa mesela para
-
Gönderici şubeye gidin gönderdiğim kargonun ödemesini ben yapmak istiyorum diyin Alıcı şubeyi arayıp tahborç onay maili atsınlar gönderen şube maili onayladıktan sonra kargo ücretini almadan teslim edilir
Adam kargocu :)
kanka gönderen firma ise erkenden firmayı onlar arayıp o şube ile görüşürse çok daha hızlı olur :) sen yaparsan iplemeyebilirler. ama gönderen firma yapsa daha hızlı çözülür...
-
DuPi bunu yazdıkarizmatikhacker bunu yazdı
Adam kargocu :)
kanka gönderen firma ise erkenden firmayı onlar arayıp o şube ile görüşürse çok daha hızlı olur :) sen yaparsan iplemeyebilirler. ama gönderen firma yapsa daha hızlı çözülür...
firma değil şahıs gönderdi onlarda öyle bişey yapamıyormuş öyle dediler..
ankara batıkentte olan kimse yok mu :(
-
gönderen şubeye gidip ödemeyi yaparsan karşı taraftan almazlar.
gönderen şubeye gidemiyorsan en yakın mng şubesıne git takip noyu ver ödemeyi ben yapacam de yardımcı olurlar.
-
Evet Mng Kargo da bilgi işlem olarak çalışıyorum
Yardımcı Olmak için yazdı m zaten
gönderici müsteri hangi şubeden gonderdiyse oradan yukarıda yazdıklarımı yaparsa kısa sürede çozerler sorunu
karizmatikhacker tarafından 29/Ara/14 00:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Evet Mng Kargo da bilgi işlem olarak çalışıyorum
Yardımcı Olmak için yazdı m zaten
gönderici müsteri hangi şubeden gonderdiyse oradan yukarıda yazdıklarımı yaparsa kısa sürede çozerler sorunu
Bilgi işlem olarak mı? MHS olarak mı? çalışıyorsun
-
Bilgi Işlem