folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Mobese Ve Diğer Kamera Türleri Özel Hayatı İhlal Ediyormu

Mobese Ve Diğer Kamera Türleri Özel Hayatı İhlal Ediyormu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar geçenlerde tarafıma bir trafik cezası geldi, trafik cezasında emniyet kemeri takmadığım için yazılmış emniyet kemerini takmadığım mobese ve diğer benzeri kayıt özelliği olan cihaz ile kayıt altına alınmış, öyle bir yakınlaştırma yapılmış ki aracıma hayretler içerisinde kaldım. Bu kadar da olmaz dedim merak ettiğim bu durum özel hayata müdahale değil mi, neden kamera beni aracımı ve yanımdaki kişileri izliyor kayıt altına alıyor, kamera ile beni kayıt altına almaları, kural ihlali ise bu durumdan aşırı derecede rahatsız oldum, bununla ilgili görevli memurlara dava açmayı düşünüyorum, bu konunun kanunu boyutu nedir arkadaşlar benim hakklarım nelerdir,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Person of Interest

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Evlere yakın olan mobese kameralarında evlere olan tarafta camlara buzlama yapılır.Arabalardada sadece şöför gözükür eğer yan koltukta birisi varsa onada buzlama yapılır.

http://www.youtube.com/watch?v=73b-SCKe7l4

Örnek olarak bu videonun 10. saniyesindeki evlerin camlarına bakabilirsin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Normalde hız sınırını aştığın zaman eve gelen ceza görüntüsünde  aracın ön ve arka camı siyah halde oluyor.

Diğer cezalar içinde öyle olduğunu sanıyordum. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o ne biçim buzlama lan flash tvnin fotoşok tekniğinden beter :D

Ayrıca robinson tatlım malesef dava açsan da adam işini yapıyor yani ona verilmiş bir iştir bu devletin memuruna verdiği iş yani anlatabiliyor muyum bu senin o geri aldığın trafik cezasına benzemez davaya verdiğin para + avukat vs yanına zarar olur onunla kalırsın yani. Bence kasma adamlar senin yanındakiyle ilgilenmiyorlar emin ol onu görmüyorlardır bile. 

Bu arada resmi koysana bi bakalım ne kadar zoom yapmışlar

KaRaKuLe tarafından 03/Eki/13 14:07 tarihinde düzenlenmiştir

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Gelecen ceza kağıdı ve fotoğrafında, sürücü tarafı ve yolcu tarafı meydandaydı hiç bir buzlama filan yapmamışlardı,

Edit:

Citizen

14 Saniyeden sonraki yerler ise açık acaba kendileri basına verdikleri içinmi kapattılar orayı yoksa sistem kendismi yasaklamış sistem kendisi yasakladı sie diğer evlerin pencereleri gözüküyor,

Robinson_Crusoe tarafından 03/Eki/13 14:07 tarihinde düzenlenmiştir

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Gelecen ceza kağıdı ve fotoğrafında, sürücü tarafı ve yolcu tarafı meydandaydı hiç bir buzlama filan yapmamışlardı,

Ver mahkemeye kazanırsın.. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mYMusti
    mYMusti's avatar
    Erkek

hocam yanında birisi varmı idi yoksa tek sen mi vardın eger ki tek isen neden buzlanma yapılsın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

HoLyCat

Daha fazla bilgi sahibi olmam gerek ona göre mahkemeye başvurup vurmayacağıma karar veririm,

mYMusti

Ben tektim ama benim yüzüm gözükmüyordu, orayı yakınlaştırmamış sadece göğüs bölgesine odaklanmış, burada şöyle bir durum ortaya çıkıyor o zaman, suçun şeffaflık ilkesine aykırı, araç şirket adına kayıtlı aracı çalışanlardan birisi kullanmış diyebilirim, bir başkasının işlediği suçu ben neden kabullenim ortada ihlal var ise bunu tamamiyle tespit edin o zaman, benim evime hırsız giriyor 4 kattan kasamı çalıp gidiyor onlarca kamera var etrafta, ama hiç birinden sonuç çıkmıyor. İncelendiğinden bile şüpheliyim. Neyse konu o değil, Benim aracımada iyice zom yapıp inceliyorsunuz ohhhh ne güzel valla,

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Ben bu tarz kameralardan çok memnunum keşke her sokakta olsa bu özel hayatın gizliliği değil güvenlik için

yarnı öbürgün başına bir olay gelince ve orasıda mobese dışı olunca anlarsın durumu

Sen şimdi aldığın cezanın kızgınlığıyla ne yapsamda kurtarsam intikam alsam düşüncesiyle yazıyorsun sanırım 

böyle düşünme bence

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Ben bu tarz kameralardan çok memnunum keşke her sokakta olsa bu özel hayatın gizliliği değil güvenlik için

yarnı öbürgün başına bir olay gelince ve orasıda mobese dışı olunca anlarsın durumu

Sen şimdi aldığın cezanın kızgınlığıyla ne yapsamda kurtarsam intikam alsam düşüncesiyle yazıyorsun sanırım 

böyle düşünme bence

5 Katlı binadan 4 katına 4 kişi girdi, gaziantepin en gözde semti olan ibrahimli bölgesinden 350 kg kasayı siyah çiple aldı gittiler onlarca kamera vardı neden tespit edemediler üstat, ben cezaya kızgın değilim cezaya bir lafım yok canımı sıkan bir başkası tarafından gözetlenmem,

Toplam Hit: 5027 Toplam Mesaj: 41