Mobil App Snifflemek İstiyorum, Özet Geçebilecek Var Mıdır?
-
snifflemek istediğim 1-2 tane app var. api endpointlerini yakalamak istiyorum.
elimde rootlayabileceğim android telefonum da var.
en kısa yolu gösterebilir misiniz?
2-3 ay önce bir kaç tutorial takip edip bir yere varamadım. bilen biri azcık yol gösterirse çok müteşekkir kalırım
-
pcden charles diye bi zımbırtı vardı onunla proxy bişi oluşyuruyorsun sonra mobilde wifi kısmında dns olarak kendi pcnin ipsini giriyorsun. mobile gelen giden her şey charles üzerine düşüyor. ssl olanlarda nasıldı şu an hatırlayamadım pek
-
root a ne gerek varki fiddlerle yapsan ?
-
"How can I bypass SSL pinning"
-
KaptaN bunu yazdı
SSL i aşabilicem mi fiddler la ?
-
yolbulucu bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
SSL i aşabilicem mi fiddler la ?
android 6 kullan aşarsın yani ben çok aştım sende aşarsın neden olmasın
-
-
Cosmic bunu yazdı
pcden charles diye bi zımbırtı vardı onunla proxy bişi oluşyuruyorsun sonra mobilde wifi kısmında dns olarak kendi pcnin ipsini giriyorsun. mobile gelen giden her şey charles üzerine düşüyor. ssl olanlarda nasıldı şu an hatırlayamadım pek
ilk defa duydum bunu, basit biseye benziyo kurcalayayim eyvallah
-
yolbulucu bunu yazdıCosmic bunu yazdı
ssl için pcde sertifika kuruyorsun. mobilde de sertifika kuruyorsun, telefonun wifi'den de pcnin ipsini ve portunu proxy olarka ayarlıyorsun.
---
mobilde de uygulamalar var sniff yapan. bazı uygulamalar proxy olunca açılmıyor.
-
yolbulucu bunu yazdıCosmic bunu yazdı
Fiddlerle aynı ama android 11 de bazen yemiyo sanal android kullan sende
-
Mac kullanıyorsanız Debooke var işinize yarayabilir tavsiye ederim. https://debookee.com