Mobil Ekşi Sözlük Hacklendi
-
iQsuz bunu yazdıT3SL4 bunu yazdıiQsuz bunu yazdıT3SL4 bunu yazdı
İyi olmus bos bir siteydi :-)
ciddimiydin??
Evet.
özel değilse sebebini paylaşırmısın hocam?
Cunku milletin inancina saldırıyorlar insana saygı duymuyorlar ister ateist olsun ister müslüman insan insan olsun.
Ben milletin inancı ve górüsüyle dalga gecilmesini sevmem.
-
İsimleri tanımam ama sanıyorum şeriatçılar heklemiş.
http://i.hizliresim.com/yA4DdM.png
-
hacı kim hacklemiş insan bir screen alır zone linki paylaşır
-
T3SL4 bunu yazdıiQsuz bunu yazdıT3SL4 bunu yazdıiQsuz bunu yazdıT3SL4 bunu yazdı
ciddimiydin??
Evet.
Cunku milletin inancina saldırıyorlar insana saygı duymuyorlar ister ateist olsun ister müslüman insan insan olsun.
Arkadasim insanlarin inancina saldiriyolar diyosun da bu sebepten dolayi eksi sozlugu begenmemek sacma olmus. Cunku sadece eksisozluk ortaminda degil din temali sohbetlerimizin cogu zaten karsindakini sindirmek uzerinedir. Kisacasi bu bizim artik kulturel parcamiz olmus. Diledigin kadar reddet ancak Sünni-Alevi, Deist-Ateist, Müslüman-Diger Dinler catismasi bizim bi parcamiz. Diyosan inancli kimselere baski daha fazla sana islami sozluklere giripte Alevilik hakkinda neler yazildigini okumani oneririm
-
ersn bunu yazdı
hacı kim hacklemiş insan bir screen alır zone linki paylaşır
http://www.zone-h.org/mirror/id/23478524?zh=2
-
T3SL4 bunu yazdıiQsuz bunu yazdıT3SL4 bunu yazdıiQsuz bunu yazdıT3SL4 bunu yazdı
ciddimiydin??
Evet.
Saldıran kişilere baksana sence bunların başka inanca saygısı var mı?Ekşi sözlük bu ülkenin internet adına ürettiği övünülecek tek özgün yapısı kaldı ki sen de üye olup , neden inançlara saygı duymuyorsunuz saygı duyun aq diye entry girebilirsin işte ekşi sözlük böyle bir ortam.
-
Tarih boyunca ateistler degil Allah ile aldatanlar ön plana cıkmıstır.
Onun icin bu samimiyetsiz müslümancıklara takılmayın.
-
T3SL4 bunu yazdı
yanlış alıntı.
Media tarafından 01/Oca/15 02:14 tarihinde düzenlenmiştir -
T3SL4 bunu yazdı
ekşi ile inci sözlüğü karıştırıon heralde hocam.
bu arada sözlükler çok iyi sitelerdir çok yararlılardır , birşeyi araştırırken bide sonuna ekşi koyup yorumları okumak lazım.
bilmediklerinizi öğrenirsiniz.