folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Mobil Modem Ve Araç İçi Kayıt Yapan Kamera Sistemi Hk.

Mobil Modem Ve Araç İçi Kayıt Yapan Kamera Sistemi Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek

Merhabalar 

Okul ve personel taşımacılığı sektöründeyim 

Yeni aldığımız proje için 40 - 45 araç için araç içi internet paylaşımı  ve araç içi kamera kayıt sistemine ihtiyacım var konu ile ilgisi bilgisi olan varsa veya ürün satan varsa iletişime geçmek isterim.

Ersekmen tarafından 03/Ağu/25 21:46 tarihinde düzenlenmiştir

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    Ersekmen bunu yazdı

Merhabalar 

Okul ve personel taşımacılığı sektöründeyim 

Yeni aldığımız proje için 40 - 45 araç için araç içi internet paylaşımı  ve araç içi kamera kayıt sistemine ihtiyacım var konu ile ilgisi bilgisi olan varsa veya ürün satan varsa iletişime geçmek isterim.

hocam, araçta internet işi biraz pahalı iş. 200-300 gblık vınn alsan 1 hafta demez. Turktelekom sınırsız magneti baz istasyonu değiştirince patlıyor. Süperbox 2tb 5k dan felan başlıyor.  

Dashcam olayı kolay, minibüs ise şartlar ev, dükkan ile neredeyse aynı, kablo çekip kamera döşenecek, inverter ile 220 güç alıcak sanırım. Çok emin olamadım. Daha iyi bilenler bu konuda yazabilir. 

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

İnternet işini çözmen aşırı zor 

Ama bu iş için yapılmış cihazlar var özelliklede görüyorum metrobüslerde falan

Neden internete ihtiyacın var tam olarak yapılmak istenen projeyi biraz daha ayrıntıları ile anlatırsan daha iyi yardımcı olabiliriz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

Hocam bu tip islerde direkt olarak turktelekom veya turkcell kurumsalla calismani tavsiye ederim. Hem ekipman hem de internet paketi konusunda cok iyi fiyatlar calisiyorlar. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek

Birçok operatör firmasıyla görüştük 

Fakat bir kaç tanıdığımızda  vardı firmada en mantıklısı cihazları siz alın hatları biz verelim olayını tavsiye ettiler , fiyat olarak daha mantıklı oluyor .

Oyüzden Mobil modem ve hat alıp kendimiz kurulumu yapınca verilen fiyattan cok daha düşük fiyatlara geliyor .

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    Ersekmen bunu yazdı

Fakat bir kaç tanıdığımızda  vardı firmada en mantıklısı cihazları siz alın hatları biz verelim olayını tavsiye ettiler , fiyat olarak daha mantıklı oluyor .

Oyüzden Mobil modem ve hat alıp kendimiz kurulumu yapınca verilen fiyattan cok daha düşük fiyatlara geliyor .

hocam sen zaten işin nasıl işlediğini biliyorsun öğrenmeye çalıştığın tam olarak nedir ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek
    Ersekmen bunu yazdı

Daha önce 2 otobüse böyle bir sistem kurmuştum. hatları sabit ipli olarak kendileri aldılar.

Tplinkin bu modemi ile interneti aldık.

https://www.tp-link.com/tr/home-networking/5g-4g-router/tl-mr100/

wifili bir mikrotik cihaz ilede tc kimlik doğrulamalı sistem ile wifi yayını başlattık.

yıllardır kullanıyorlar bir sorun olmadı.

İstersen yardımcı olabilirim hocam. 

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek

mobil hat ihtiyacınızı karşılayabilieceğimizi düşünüyorum. 

bir otobüs firması için aldığımız 100 Adet voadafone 1000 GB lık mobil tarifemiz var elimizde 

50 adet data hattı verebiliriz. 

250- 500 - 750 GB değil         1TB  hat vereceğiz. Yılbaşına kadar  1500 TL     sonrasında 1750 TL olarak faturalandırabilir. 

50 tanesi aktif çalışıyor  Ege bölgesinde bir otobüs firmasında 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    blackstone_tr bunu yazdı

bir otobüs firması için aldığımız 100 Adet voadafone 1000 GB lık mobil tarifemiz var elimizde 

250- 500 - 750 GB değil         1TB  hat vereceğiz. Yılbaşına kadar  1500 TL     sonrasında 1750 TL olarak faturalandırabilir. 

bilmediğimden soruyorum,

bu fiyatlar hat başımı yoksa toplam fiyat mı ?

her toplam fiyatsa bu kadar ucuz nasıl oluyor,

son oalrak kotalar ortak kota mı oluyor ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı
    blackstone_tr bunu yazdı

bilmediğimden soruyorum,

bu fiyatlar hat başımı yoksa toplam fiyat mı ?

her toplam fiyatsa bu kadar ucuz nasıl oluyor,

son oalrak kotalar ortak kota mı oluyor ?

hat başı fiyat toplamda zaten o kadar hattın 0 TL faturası olsa bile ÖTV ve kdv leri geçer o rakamı 

vergi cehenneminde buzdolabında bile ÖTV olan ülkede 

fiyatların % 40 ı vergiler yüzünden fahiş 

bu arada  300 GB lık bir pakette sunabiliriz  750 TL ye  hat başı 50 adet alınırsa  

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek

Sabit hatlarınızı aldık 100 adet  

WiFi dağıtacak Mobil modem cihazı lazım 

Toplam Hit: 1836 Toplam Mesaj: 12
mobil modem ve kamera sistemleri