Mobil Onaylı Facebook Hesapları Alınır
-
Şimdiye kadar 7 tane hesap onayladım, hepsini aynı numaradan yaptım. Yakın zamanda değiştirdilerse bilmem ama aynı numaradan farklı hesaplar onaylanabiliyor.
-
Öncelikle zekama övgünüzden dolayı teşekkür ederim. zaten türkiyenin en iyi fen lisesini bitirip, öss'de derece yapmam tesadüf olamazdı.
keşke ben de aynı övgüyü sizin zekanız için yapabilseydim ama hayatım boyunca yalan söylemeyi seven bir insan olmadım. o yüzden bu konuyu geçiyorum.
şimdi buraya yazdığım mesajları bir daha okudum. ben hiçbir yerde otomatik hesap açacağım falan demedim. ya da birisi otomatik açsın da demedim.
sadece konudan bağımsız elinde 5000 tane TELEFON HATTI olanlar bile var dedim. ve bu adamlar bunları facebook kayıtta kullanmak için açmıyorlar. ne için
açıldığını, ne amaçla kullanıldığını yazardım ama tahribatın eskisi gibi olduğunu sanmıyorum, yüzden paylaşma gereği duymayacağım.
Bu sitedeki kişilerle binlerce liralık alışveriş yapmışımdır. Bu veya önceki nickimle alışveriş yaptığım ve "beni kazıkladı, kandırdı, memnun kalmadım" diyecek bir kişi de varsa mesajını bekliyorum.
Son olarak bugün 200 adet hesap alınmıştır ve arkadaşa ücret; yarısı, yarısı alındıktan sonra, diğer yarısı da tamamı alındıktan sonra yollanmıştır.
Elinde olan varsa PM atmanız yeterli.
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
Prometheus bunu yazdı:
KuDuZ bunu yazdı:
arkadaşım kaçırdığın nokta şu ki sen büyük ihtimalle hesapları kendi telefonundan onaylıyorsun.
elinde 5000 tane hat olanlar var ve 1 tl fiyat da gayet iyi bir rakam. ha sana senin hesabın paha biçilmez geliyordur orasını bilemem.
ilgilendiğim diğer arkadaşlara pm attım.
peki sevgili deha ve çok akıllı arkadaşımız, tel numarasını girdikten sonra gelen onay kodunu da siteye tekrar yazmamız gerekirken bunu 5bin numarayla nasıl otomatik olarak yapabiliriz anlatır mısın?
-----------------------------manuel olarak 5000 kod giricem. sana onaylı hesap vericem. o hatla bidaha facebook açamıycam. sende bana bisküvi alamayacağım parayımı vereceksin hocam. :)
----------------------------- -
50 tane bekleniyor.
-
herşey iyi hoş da merak ettik bea mürid ne etcen o kadar hesabı :)
edit: grup-fan vs demişsinde bu kadar fazlaya ne hacet -
KuDuZ bunu yazdı:
Öncelikle zekama övgünüzden dolayı teşekkür ederim. zaten türkiyenin en iyi fen lisesini bitirip, öss'de derece yapmam tesadüf olamazdı.
keşke ben de aynı övgüyü sizin zekanız için yapabilseydim ama hayatım boyunca yalan söylemeyi seven bir insan olmadım vs falan filan
koptum ya gece gece adamin egosu resmen tavan yapmis. Yürü be koçummm :DD imzali resminide paylaşırsan cok makbule gecer nasil bi bünyeden cikmis bu kelimeler merak ettim..
-
Konu 2010 konusu , ödeme yapamayacagım ama elınde olan varsa bi 30 - 40 tane sadece 1 - 2 gunlugune sevınırım ...