Mobil Oyunum İçin Destek
-

Oyunu indirip oynayarak denemiş olarak hemen bir iki noktayı buradan söyleyeyim.
1 - Joker seçildiği zaman, bu joker ile hangi harfin seçildiği işaretlenmeli,
Böylelikle kendimizin ve rakibimizin hangi kelimeleri yazdığı belli olur.
Örneğin, yazdığımız kelimemiz Y A T ? K olsun, bu kelime YATAK mıdır yoksa YATIK mıdır oyunun bu hali ile belli olmuyor.
2 - Yukarıda ekran görüntüsünde gösterdiğim gibi,
benim joker kullanarak ilk yazdığım GÖNÜLLÜ kelimesini, rakibim sadece jokerin yerini değiştirerek yeniden yazdı.
Bunun da düzeltilmesi gereken bir nokta olarak bildireyim.
Ben genel olarak oyunu beğendim, eline sağlık..
-
Destekten ziyade oyunu beğendim.
-
Destek olan herkese çok teşekkür ederim. Önümüzdeki günlerde ufak tefek bir takım botlar ile PR çalışmasına başlayacağım artık bakalım hayırlısı:P
@SerYolcu,
1. notun için: Hocam aslında kelimenin üstüne tıklayarak o eklimenin anlamını görebilirsin. Ayrıca KA?E olarak girilen kelimelerin hangi kelimelere denk gelebileceğini görebilirsin örneğin; KALE, KARE, KABE vs. vs. Mobil oyun olduğu için UX kısmı biraz zor konular:D Elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ama bakalım daha sağlıklı nasıl bir çözüm bulabilirim...
2. notun için: Hocam sağlam bir tespit bu teşekkür ettim düzelteyim :D Hiç denk gelmedi :DEDİT: Aranızda instagram hesabı olup da satmak isteyen varsa pm atabilir mi? Bir adet instagram hesabı alıp o hesabı oyunun ana hesabı yapacağım. Sıfırdan hesap açmak sorun yaratabiliyor çoğu zaman maalesef...
MhmdAlmz tarafından 27/Oca/25 08:59 tarihinde düzenlenmiştir -
UP !
Oyun çok güzel, tüm arkadaşların bu oyunu bir kaç defa oynamasını tavsiye ederim.
UP !
-
Aramalarda 2 oyunuda buldum indirdim eline sağlık hocam. Word table güzel olmuş sarıyor.
Atlas tarafından 07/Mar/25 23:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu bir yardım çağrısıdır 🥹🥹
Aşağıdaki oyunuma ücretli reklam yapıyorum (Tiktok + Google Ads) indirme olarak başarılı bir şekilde ilerleme kaydetmeme rağmen yorum yaptıramıyorum kullanıcılara. Bu da sıralamada çok geriye düşmeme sebep oluyor. Rica etsem destek amaçlı oyunu indirip 3-5 dk oyun içinde gezdikten sonra yorum yapabilir misiniz?
iPHONE: https://apps.apple.com/tr/app/word-table-word-game-puzzle/id6741751984
ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.word.table&hl=tr -
oyunun tanıtım video'sunda bir bug var hocam. değişik bir bug, örümcek falan olabilir hatta.
GodKlaus tarafından 23/Tem/25 09:11 tarihinde düzenlenmiştir
-
LOL. İyi farkettin hocam düzelttireyim
-
R10 da yorum hizmeti satanlardan acaba yorum satın alsam ekstra avantajı olur mu bilgisi olan var mı bu konuda ?
-
1. oyunu iphone da indireyim dedim