Mobil TBT
-
Cosmic bunu yazdı
başladım yapıyorum. phonegap kullanıyorum android+ios+symbian+windows mobile+black berry +web os hepsinde çalışıcak
Bu adama dikkat edin hea adamın dibi dibi ;)
-
Cosmic bunu yazdı
başladım yapıyorum. phonegap kullanıyorum android+ios+symbian+windows mobile+black berry +web os hepsinde çalışıcak
edit: tabi ios için key gerekiyor ben temin edemem onu birinin çözmesi lazım sadece
bu adam yapar :)
Normal insana benzemiyor :P
-
Hocular Bada Da İsterik :)
-
Cosmic bunu yazdı
edit: tabi ios için key gerekiyor ben temin edemem onu birinin çözmesi lazım sadece
uygulamanın testlerini de ben yapıyorum. şuan iyi gidiyoruz :P ekran görüntüsünü koyarım yarın.
tasarım eksik şimdilik.
-
SyspioniC bunu yazdıCosmic bunu yazdı
uygulamanın testlerini de ben yapıyorum. şuan iyi gidiyoruz :P ekran görüntüsünü koyarım yarın.
tasarım eksik şimdilik.
Şimdi koyaydın iyiydi :D Yapabileceğimiz herhangi bir kod filan varsa ya da yürütebileceğim mantık yazın burdan hiç çekinmeyin hocalar :)
-
durum ne oldumu olacak mı...
-
bu olayı yapabilen oldu mu.
-
Symbıanda istiyok yav.
-
gidişat nedir usta ses soluk çıkmıyor :)
-
bi görelim ona göre tasarım konusunda yardımcı oluruz?