Mobil Uygulamasının Tasarımı Nasıl Oldu Sizce?
-
Selamlar,
Yaklaşık 10-12 saatte yaptığım tasarımı bitirebildim şükür.. Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum
https://www.fluidui.com/editor/live/preview/p_hG1X5MRTAXsmy7p5RL60f5GJXz1lbvdn.1415063701565
iconlara tıklayarak ilerleyebilirsiniz ve back tuşuyla bir önceki ekrana geri dönebilirsiniz..
Uygulaması yok sadece bir prototip yaptım, pek yeteneğim yok tasarıma aslında ama bilmem ne dersiniz
Uygulama Bebekleri korumaya yönelik ebeveynler için tasarlanmıştır.
Görmüş olduğunuz eksik v.s. varsa söyleyebilirsiniz eklemeye çalışırım. Çarşamba günü sunumumz var :) nedense en zor iş de bana kalmış
Ana ekran böyle..

Yorumlarınızı beklemekteyim
-
güzel ve anlaşılır olmuş hocam
-
sağolasın hocam. iconlara tıklayabildin mi? bi arkadaş tıklanmıyor dedi de anlamadım
-
iconlara tıklanıyor hocam.
boş kalan bölgeyede bir about koyabilirsin.
tasarımdan renklerden anlamam, grafikçiler yorumlasın onu.
eline sağlık ben beğendim
-
sağolasın hocam :) evet about iyi fikir ama free hesap olduğu için 10 taneden fazla sayfa eklenmiyor.. 10 tane sayfam var o yüzden başka bi sayfa eklenmiyor maalesef
-
unbalanced hocam tasarımı burada yaptıktan sonra android için xml ini veriyor mu bu site?
-
güzel fikir aslında ama maalesef yok. siteye mail atabilirsin bunla ilgili

burda export seçenkleri var ama free account olduğu için bir şey yapamyorsun
unbalanced tarafından 04/Kas/14 11:09 tarihinde düzenlenmiştir -
arka plan renk tonunu değiştirmelisin bence
-
fazla renk seçeneği yok, düz renkler var hangisini kullanayım bi de bu ikisi var düzgünce

-
unbalanced bunu yazdı
fazla renk seçeneği yok, düz renkler var hangisini kullanayım bi de bu ikisi var düzgünce

2. arkaplan çok daha güzel olmuş
-
Kotu
simgeleri degistir
arkaplanida daha soft yapmalisin