Mobil Veri Kullanimini Azaltma?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

Soyle bisey olabilir mi misal

Biz a sunucusu uzerinden internete cikicaz

Bu a sunucusunda bi sistem olucak mesela ben tahribat anasayfadayim refresh yaptim sadece yeni mesajlarin gonderildigi ve yeni acilan konular gelecek bana,face icinde ayni anasayfayi yenileyince sadece yeni gonderiler gelecek zaten gormus oldugum icerikler gelmeyecek,ama bunun icin tarayicinda buna uygun olmasi lazim sanirim hatta sadece tarayici degil sitelerinde buna uygun yazilmasi gerekiyo olabilir tam vakif degilim

Velhasil ne yapilabilir veri kullanimini azaltmak icin opera turbo harici

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

Opera max var. Turbo hariç

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.UCMobile.intl&referrer=utm_source%3D405-ovs%2540ucofficialsite%26utm_medium%3D1%26utm_campaign%3DUC%2520Browser

Opera Turbo gibi ayarı var ayarlardan açarsın. En sevdiğim özelliği sayfayı soldan sağa çekince geri gidiyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

Ya bu operayi ben kullaniyodum onceden ama basliga tikliyorum 5-6 saniye bekliyo tam acacak hop sayfayi yeniliyo falan tam bi izdirapti yeniden deniyeyim bakalim degismis mi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Opera Mini kurduysan ondandır. İşlemcisi yavaş telefonlar için o.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

Bu ucyi kurdum ama chromdan sonra alismak zaman alicak bakalim ne kadar tasarruf sagliyacak

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

Opera max var. Turbo hariç

bunu kurdum şimdi aradığım şey bu olabilir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Uc browser'da reklam engelleyici var onuda aç hocam. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Uc browser'da reklam engelleyici var onuda aç hocam. 

bi ara CM Browser önermiştin onu kullanıyorum şuan çok beğendim o günden beri hala aynı tarayıcıdayım telefonda, çok güzel

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Devir değişir, fikirlerde değişir.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Devir değişir, fikirlerde değişir.

uc ye mi geçelim yani :D

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
Toplam Hit: 1130 Toplam Mesaj: 15
veri kullanimi