Mobil Yazılım Projeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Resco audio recorderin benzeirni androidde yapabilirmisin?

Çok kullanıyordum eskiden, şimdi windows phone 7 lerde çalışmıyor

Her aramayı sormadan mp3 olarak kaydediyordu. biri adres fln tarif ederse bir daha soyle hoca demiordum.

sıradan bi sd karta aylarca kayıt yapabilyordu

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek
    SpoofU bunu yazdı
    internete sadece vpn veya ssh tünelleme üzerinden bağlanmaya yarayan, onun dışındaki tüm başlantıları bloklayan bir uygulama olabilir.

hiç android sistemli telefonum olmadı ama bağlantı ayarlarında vpn ekleme sekmesi gördüğümü hatırlıyorum.

@unbalanced, sensörleri kullanarak hızı hesaplayan (örneğin araçla giderken) ve tanımlanan hız geçildiğinde alarm veren bir program da olabilir. yeni şoförler sürekli aracın hız göstergesine bakmaktan yolu unutuyorlar :)

ulan bir susar mısın?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

biraz geç cvp döndüm kusura bakmayın :)

@kurdo, sms bomber tarzı bir şey yapılabilir ya da sürekli çağrı atan ama bu sefer de karşı taraf yakalarsa elemanın kontor kalmaz :) ama o da ilginç bir fikir dediğin gibi tutabilir..

@Ka1nsha, HolyOne, hocalarım evet haklısınız ses kaydı yapılıyor. Ben daha önce araştırma yapmıştım, desteklemiyordu sdk. Ancak bir uygulama

gördüm ve denedim adamlar cidden yapmış. Benim ve karşı tarafın sesini kaydediyor. Yapılabiliniryorsa biz de yaparız demektir :) Ancak bu

uygulamayı biraz daha derinleştirip ücretli satmayı düşünüyorum.  uygulamayı denemek isteyen de https://play.google.com/store/apps/details?id=com.record.my.call buradan indirip bakabilir. bende çok güzel çalıştı

@SpoofU, hocam android telefonlarda vpn desteği var, kablosuz ağlarda,vpn ayarları altında yeni vpn ekleyebiliyorsun zaten..

@overbite, 4 yıl önce falan nokia telefonda hız gösteren bir uygulama gördüm, uydu ile konum belirleyip aradaki mesafeye göre hız hesaplıyordu.

ancak bu gösterge çok da doğru sonuç vermez, çünkü veriyi alıp işleyene kadar hız değişimi olmuş olabilir. bunun yerine elektronik bir aksamla

çözülmesi daha mantıklı ve daha doğru çalışan bir sistem olur. 

teşekkürler hepinize fikirler için :) güzel fikirler çıkıyor..  @Ka1nsha hocamın dediği karşı taraf telefonu açana

kadar arayan bir uygulamayı yapılamayacağını söylemiştim ancak bu da mümkünmüş.. incoming aramalar için bir kod var, benimle birlikte sanırım

bir çok kişi bunun sadece gelen aramalar için çalıştığını düşünüyordu, oysa giden aramalar için de çalışıyormuş. listenerdaki paremetre ile

telefonun o anki durumunu alabiliyoruz offhook, idle ... v.s. gibi. buna bağlı olarak karşı tarafın teli açıp açmadığını anlayabiliyoruz. bunla ilgili

arkadaş çalışmaya başladı. işi çözüp bunu bir uygulamaya dökmek istiyoruz :)

eklemek istediğiniz fikirler varsa iyi olur :)

unbalanced tarafından 21/Şub/13 12:48 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

hocam hızı yer değiştirme ile değil de ivme sensörü ile hesaplayabilirsiniz belki;

http://developer.android.com/guide/topics/sensors/sensors_motion.html

ulan bir susar mısın?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    overbite bunu yazdı

hocam hızı yer değiştirme ile değil de ivme sensörü ile hesaplayabilirsiniz belki;

http://developer.android.com/guide/topics/sensors/sensors_motion.html

https://groups.google.com/forum/?fromgroups=#!topic/android-developers/GLgkja_cjws

burda bir tartışma var eleman da gps harici yapmak istemiş, gibi hız göstergesini çek demiş, kimi ses kayıt edip onları karşılaştır demiş, kimi baz

istasyonunu bularak hesapla demiş, bazıları da sensörleri demiş ama çıkarttığım kadarıyla en verimlisi yine gps oluyor :)

sensörlerle ilgili çalışmadım androidde ama diğer arkadaş uğraşıyordu. bu proje biraz daha geliştirilebilir.. hız geçtiğinde alarm verme olayı çok da

gerekli bir şey değil ve tehlikelidir. anlık bir sıkıntı çıktığında ve insan telefona güvendiğinde başına bir şeyler gelebilir :) sonuçta elektronik ve

yazılımdan bahsediyoruz. her şartta aynı şekilde çalışması beklenemez. insanların canına kast edilebilecek bir hataya sebep olabilir. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

up... belki fikri olan vardır :) şuan için açana kadar arama olayını yapacağım  arkadaş da başka bir proje yapacak ama o öylesine.. farklı fikirleri bekliyoruz yine :))

Toplam Hit: 4071 Toplam Mesaj: 27