Mobilden Wifi'ye Geçmeme Sorunu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Şubat/2011
    Erkek

    Merhaba arkadaşlar. Lenovo P70 telefonum var kendisini bırakamadım bir türlü :)

    neyse daha önceki bir konuda ( konu burada ) oreo 8.1 yüklemek istedim baya zorluk yaşayıp yükledim epeyde (3-4 ay)  kullandım sürekli hatalar verdi sıkıntıları vardı rom un hatta onla ilgili bir konu bile açmıştım ( konusu burada )

    ben hataları felan görmezden geldim ama şu vifiden ayrılınca açık olan mobil verinin devreye girmemesi konusunda baya sıkıntı yaşadığımdan ve de çözüm bulamadığımdan rom u değiştirmeye karar verdim.

    yeni romum miui 9 v6 ( indirdiğim link burada ) olan bir rom bu romu sevdim yalnız bunda da bir sıkıntım var onun için sizden yardım istiyorum.

    sorunum şu: evde wifi ye bağlıyım evden ayrıldım baya bir dışarıda mobil kullandım tekrar eve geldim ya da başka bir daha önce bağlı olduğum wifinin kapsama alanına girdiğimde wifi açık olmasına rağmen telefonun kapsamında bulunan hiç bir kablosuz ağı göstermiyor yani wifi açık ama kapalı gibi düşünün. elle wifi yi kapatıp açıyorum, ağları taratıyorum ama gene görmüyor. yalnız teli kapatıp açınca görüyor kablosuz ağları.

    bu mobilde kullanırken wifi alanına girince kablosuzları görmeme sorunu nasıl çözerim ?


    İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
Toplam Hit: 725 Toplam Mesaj: 1
wifi miui9 lenovo p70