Mobilya Işıklandırma Ledleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NoktaliVirgul bunu yazdı:
    -----------------------------
    Amd-x bunu yazdı:

fark etmez hocam :) ledin sağlam olduğuna eminmisin .. oda bir ihtimal :W

normalde 12 v verilir ..

+ - özelliği yoktur

ledlerin + - özelliği var yaw. ben mi yanlış biliyorum...

var yanlış bilmiyorsun :) eğer ters bağlantı yaptıysan bozmuş olabilirsin ledleri adama iftira atma hemen :D

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

ben nerden anlayabilirim ki + - uçlarını. ünitenin arkasında 2 tane kablo ucu var. vahiylemi gelecek arkadaş bu artı bu - diye :)

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

o bazı ledler için .. + / - ama bana düşmedi daha .. normal bağlıyorum fark etmiyor :W

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:

ben nerden anlayabilirim ki + - uçlarını. ünitenin arkasında 2 tane kablo ucu var. vahiylemi gelecek arkadaş bu artı bu - diye :)

şerit halinde led ise  artı ve eksi farkediyor.çin malıdır ve metre hesabı fiyatlandırılır.

bundan 15-20 sene evvel olsa ledlerde artı eksi farkeder derdim.şimdi her türlüsü var bu ibnelerin iki bacaklı olupta çift renk yananımı dersin ne blim

50 çeşidi var verdiğin voltaja göre rgb yanalar var ters voltaja göre renk veren var akıma voltajın gücüne göre aydınlatanı var v.s..............

aldıgın spotçuya gelince adam ne bilsin elektronik aksamı.adam satıp parasını almaya bakar.o renkli aydınlatmalarda normalde 3-5 tl.ama mobilyayı satmak için

iteliyorlar millete bir arada abajur hediye diye moda olmustu.özellikle dimmer li yani aydınlık ayarlı abajurlar halen satan yerler var

neyse hocam illede adama monte edecem diyorsan :) kolay gelsin.bedava almadın ya müşterisin haklısın.ama lede dediğin 20-30 kuruş tanesi en fazla

elektronik pasajlarındanda alıp  kendin lehimleyebilirsin.hazır devrelerde satılıyor zaten yanıp sönen cinsinden

mademki türksün systeme göster ürksün
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Mihni
    By_Mihni's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

+ - yi karıştırıp bağlarsan ledler bozulmaz. Ledler bozuk olsa hiç biri yanmamazlık yapmaz, sorun kabloda olabilir kabloyu kontrol et.

Peyami Rullaz Penguen Rullaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

By_Mihni bunu yazdı:

+ - yi karıştırıp bağlarsan ledler bozulmaz. Ledler bozuk olsa hiç biri yanmamazlık yapmaz, sorun kabloda olabilir kabloyu kontrol et.

4 tane raf var 4 ünde de led var hepsini denedim hiçbiri yanmıyo

Naber la?
Toplam Hit: 2918 Toplam Mesaj: 17