Modem Bağlantı Kopması
-
selam muridler durduk yere modem arızalandı.
ip yi yarım saatte çevirerek alıyor. ve kafasına göre birkaç saat durduktan sonra bağlantı kopuyor tekrar bir saatte ip alıyor.
resetleyeyimmi ?
-
hocam şu konuyu silin ya. konu açmaya utanıyorum artık.
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------
hocam şu konuyu silin ya. konu açmaya utanıyorum artık.
-----------------------------neden hocam ?
-
:| hayırdır |
-
abi konu taşak muhabbet olunca hitler fırlıyor mesajlar 150 200 oluyor.
bilişim sitesindeyiz bir problemim var ve kimse yardımcı olmuyor. yardımcı olabilecek çok insan olsada 1 cevap dahi yok.
-
Valla ben pek anlamam keşke yardımcı olabilsem dediğinde sonuna kdr haklısın bence.Sorununa gelince bende interneti 8mbps'ye yükselttinten sorna bu sorunları yaşadım 2 gün içerisinde düzelmişti sendede ayno sorun olmasın ?
-
.s hocam seninki pire ye kızıp yorgan yakmaya benziyor :) bir de illa yardım edecekler diye bir şey yok :)
herneyse sorununa gelince eğer bugün yaşamaya başladıysan salla bende de oluyordu şuan itibari ile düzeldi
birde arkadaşın dediği gibi bant genişliğini değiştirdiysen ondan oluyordur
-
yasincelik1987 bunu yazdı:
Valla ben pek anlamam keşke yardımcı olabilsem dediğinde sonuna kdr haklısın bence.Sorununa gelince bende interneti 8mbps'ye yükselttinten sorna bu sorunları yaşadım 2 gün içerisinde düzelmişti sendede ayno sorun olmasın ?
-----------------------------sağol hocam mesajın için. yok ben 8mbps ye yükseltmedim. kabloları değiştirdim yine düzelmedi. üstelik modemide yeni aldım sayılır. şimdi düşüncem acaba donanımsalmı yoksa reset atsam tekrar kursam problem kalkarmı :|
gece 10 dan sonra ve öğlen 3 ten sonra sık sık tekrarlıyor. yarım saat sonra ip alıyor 10 dakka sonra kopuyor. bazende 2 saat sonra kopuyor. çok sinir bozucu bir durum.
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------.s hocam seninki pire ye kızıp yorgan yakmaya benziyor :) bir de illa yardım edecekler diye bir şey yok :)
herneyse sorununa gelince eğer bugün yaşamaya başladıysan salla bende de oluyordu şuan itibari ile düzeldi
birde arkadaşın dediği gibi bant genişliğini değiştirdiysen ondan oluyordur
-----------------------------ks bakmayın flood oldu
yok abi pireye kızmakla ilgili değil. çoğu konu bu muhameleyi görüyor. şöyle bir incelersen konuları.. illede yardım edin demiyorum zaten benim gözümde tr nin en iyi bilişim forumu burası ve binlerce kişiden bir kişinin cevap atmaması.
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------yasincelik1987 bunu yazdı:
-----------------------------sağol hocam mesajın için. yok ben 8mbps ye yükseltmedim. kabloları değiştirdim yine düzelmedi. üstelik modemide yeni aldım sayılır. şimdi düşüncem acaba donanımsalmı yoksa reset atsam tekrar kursam problem kalkarmı :|
gece 10 dan sonra ve öğlen 3 ten sonra sık sık tekrarlıyor. yarım saat sonra ip alıyor 10 dakka sonra kopuyor. bazende 2 saat sonra kopuyor. çok sinir bozucu bir durum.
-----------------------------Modemin ttnetin verdiği beleş modemlerdenmi :D
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------yasincelik1987 bunu yazdı:
-----------------------------Modemin ttnetin verdiği beleş modemlerdenmi :D
-----------------------------hayır airties 5050 airties in ürettiği son modellerden :) bugün hiç kesmedi bağlantıyı.