Modem Önerileriniz Fiber - Vdsl
-
Selamlar, telekomu binaya getirrtim sonunda haritayla çizimle onla bunla anlatarak zor da olsa oldu :) Wan girişli, stabil bağlantı sağlayacak bir şey lazım. Şu ana kadar TpLink TdW9970 kullandım fena değil ama daha iyisi lazım.
Ek:
Not: fiyat maks 300 falan olsa iyi olur.
dcpromo tarafından 13/Kas/18 12:26 tarihinde düzenlenmiştir -
airties 5760
-
tp linkden şaşma.
daha önce hep asus kullanıyordum tp link e geçene kadar meğerse neler çektirmişim kendime. asus un o düşük çekim gücü ve sürekli kopma sorunlarının aksine TP link 9970 var bende de mükemmel bir çözüm oldu
daha iyisini istiyorsan bir üst modeline bak derim.
archer vr400 veya bir üst model
vr600 ile evlere şenlik olursun hacıt.
5 üzerinden 5 yıldız yorumlara bakabilirsin.
-
PanxeR bunu yazdı
tp linkden şaşma.
daha önce hep asus kullanıyordum tp link e geçene kadar meğerse neler çektirmişim kendime. asus un o düşük çekim gücü ve sürekli kopma sorunlarının aksine TP link 9970 var bende de mükemmel bir çözüm oldu
asus'un hangi modelinde bu sorunu yaşadın hocam bende daha önce tplink de yaşadım aynı sorunları hatta herkesi bi anda ağdan atması gibi komik şeyler oluyordu ama tplink'in dandik bi modeliydi
-
Şu an Linksys X6200 kurulu, 100MBPS Türk.net VDSL ile sorunsuz gidiyor şimdilik.
-
TurkForces bunu yazdı
airties 5760
Airties bireysel kullanıcı pazarından çekildi. Sıfır modemi bulunmuyor. İkinci elden kovalamak lazım.
-
edminkardes bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
tp linkden şaşma.
asus'un hangi modelinde bu sorunu yaşadın hocam bende daha önce tplink de yaşadım aynı sorunları hatta herkesi bi anda ağdan atması gibi komik şeyler oluyordu ama tplink'in dandik bi modeliydi
https://www.akakce.com/modem-adsl/en-ucuz-asus-dsl-ac51-750-mbps-vdsl2-modem-fiyati,107722667.html
bu
https://www.akakce.com/modem-adsl/en-ucuz-asus-dsl-n16-300-mbps-vdsl2-modem-fiyati,5882395.html
bu
bide modelini hatırlamadığım bir model daha , asusta çok güzel özellikler var işte ne biliyim pc kapalıyken download yapması torrent indirmesi vb.
3 antenli asus 2 antenli tp linkten daha az çekiyor.
sktr edin.
google a girin
dünya kablosuz ağ pazarı lideri
yazın sonuc = tp link.
-
mkyb bunu yazdıTurkForces bunu yazdı
airties 5760
Airties bireysel kullanıcı pazarından çekildi. Sıfır modemi bulunmuyor. İkinci elden kovalamak lazım.
evet onu biliyorum da bu cihazla jubilesini yaptı da gitti. ikinci elde gördükce alıyorum ben stok :)
-
mkyb bunu yazdıTurkForces bunu yazdı
airties 5760
sıfır modemi kendi satmıyor fakat orange at&t gibi gavurlarda bulursunuz.
ürün lisanslayıp para kazanan beleşi firma.
operatörler satarken ben niye uğraşayim dedi yani çekildi.
-
Bende arıyorum zeyxzel aldm burdan bir arkadaşta cihaz sorunsuzdı wifi si bozul.
Bende 5ghz ve2.4 ghz aynı anda frekans yapan bir modem arıyorum
Asus AC-51 düşünüyorum ama kararsızım
TP link Vr300 yada vr400 mü alsam çekim iyi olmalı çnkü
-
Airties 5760 ı pazar akşamı n11 den 370 küsür liraya aldım.
Bakalım, daha kargo gelmedi.