Modem Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba

yaklaşık beş senedir ttnetin verdiği huawei hg521 Modeli kullanıyordum.

Bozuldu artık.

Evin içerisinde çekim konusunda sıkıntı çıkarmayan ve adsl2+ özellikli modem tavsiyelerinizi bekliyorum.

HorbaDor tarafından 09/Kas/15 21:26 tarihinde düzenlenmiştir

Ha Ha!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

zyxel alma da ne alırsan al.

İkide bir modem reslemek zorunda kalıyorum.  cep hiç bağlanamıyor. 5-6 yıllık tabi. Gerçi normaldir heralde bilemedim şimdi. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Hocam Airties 5650 al daha modem felan düşünme. Ayrıca içinde bittorrent istemcisi diye bir özellik var baya kullanıyorum. Torrent dosyasını modemden açıyosun, o kendi kendine indiriyor usb ile bağladığın bir harddiske :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek
    NewwarrioR bunu yazdı

Hocam Airties 5650 al daha modem felan düşünme. Ayrıca içinde bittorrent istemcisi diye bir özellik var baya kullanıyorum. Torrent dosyasını modemden açıyosun, o kendi kendine indiriyor usb ile bağladığın bir harddiske :) 

Hocam torrentle çok işim olmaz da çekim gücü ve hızı nasıldır?

Ha Ha!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Hocam çekim kalitesi gayet iyi fakat ortamdaki materyaller veya cam duvar hatta telefon bile çekim kalitesini bozabilir o yüzden birşey diyemem. Ama gayet kaliteli bir modem

Edit: Hız da servis sağlayıcının verdiği hız hocam hiçbir modemde o hızı arttıramazsın , he ama ben local kullanıma bakarım diyosan 300 mbps olması lazım. 

NewwarrioR tarafından 09/Kas/15 21:40 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

asus dsl n14u var hocam bende ben cok memnunum cekim kalitesi falanda cok iyi kablolu yada wifi fark etmiyor cekim kalitesi hep iyi. 

birde airtes 5650 yide cok ovenler var 2 sinide incele bence standart kullanim icin 2 side oldukca yeterli bu 2sinden birini alirsan pisman olmazsin die dusunuyorum.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

asus dsl n14u var hocam bende ben cok memnunum cekim kalitesi falanda cok iyi kablolu yada wifi fark etmiyor cekim kalitesi hep iyi. 

birde airtes 5650 yide cok ovenler var 2 sinide incele bence standart kullanim icin 2 side oldukca yeterli bu 2sinden birini alirsan pisman olmazsin die dusunuyorum.

Teşekkürler 

Ha Ha!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

asus n17u.

3yıl birebir değişim garantisi var.

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Hocam asus felan iyi güzelde bakkaldan ekmek almak gibi , hani olur ama fırındakinin tadını vermez :)

Demem o ki modemi yıllardır modem yapan bir firmadan almak daha iyidir her zaman :)

NewwarrioR tarafından 09/Kas/15 23:04 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    NewwarrioR bunu yazdı

Hocam asus felan iyi güzelde bakkaldan ekmek almak gibi , hani olur ama fırındakinin tadını vermez :)

Demem o ki modemi yıllardır modem yapan bir firmadan almak daha iyidir her zaman :)

okadarini bilemem hocam ben standart kullaniciyim 4 kisi 7/24 bagliyiz pc tel falan kopma falan hiz sknti olmuyor memnunum yani

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek
    NewwarrioR bunu yazdı

genel olarak haklısın ama hergün 3-4 tane asus modem satıyorum eksiği yok fazlası var.

daha geri dönen olmadı..

ona istinaden zyxel 1302 yanlış hatırlamıyorsam.. o da gayet iyi.

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
Toplam Hit: 1596 Toplam Mesaj: 12
modem huawei hg521