Modem Özellikli Telefon Tavsiye
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------
balik_ bunu yazdı:
3g olmazsa çok yavaş oluyor. 3g li nokia 5230 tavsiye ederim. Hem mobil internet ile telefondan internete girersin, hem telefon olarak kullanırsın. Hemde modem olarak kullanırsın. Ikinci el 200 lira civarı sanırım.
-----------------------------5230'da 3g yok biliyorum.
-----------------------------evet 5230 da 3g bende yok diye biliyorum onun 3g li hlai 5800 olması lazım
-
arkadaşlar tekrar soruyorum telefonu modem oalrak kullanmak için wi-fi özelliği olması gerekiyormu.gerekmiyor diye biliyorum ama
-
w 995 kullan taş gibi makina kolay kolay bozulmaz nokia gibi kafayı yemez durup dururken yıllardır kullanırsın.laptop neyse öyle çalışır laptop bağlanamasın sen laptopu sony ye bağla interneti ayarla olaylarım bunlar kulllanıyorum öyle çünkü.
-
kardeş sağol ama sadece 2 ay bu şekilde kullanacam onun için pahalı birşey istemiyorum.ucuz birşeyler lazım
-
nokia 6680 wifi gerekmez bluetoothla yada kabloyla telefonun modemi üzerinden nete girebilirsin.
-
bende bir şey sorayım bu hani hatların 3gb 5 tl filan gibi kampanyaları oluyor ya bunlar senşin yapacağın gibi teli modem olarak kullanıp pc den kullanabiliyormuyuz yoksa illa telden mi olmalı
-
sunyy2003 bunu yazdı:
bende bir şey sorayım bu hani hatların 3gb 5 tl filan gibi kampanyaları oluyor ya bunlar senşin yapacağın gibi teli modem olarak kullanıp pc den kullanabiliyormuyuz yoksa illa telden mi olmalı
-----------------------------telefonu pc ye bağlayıp bilgisayardan girebiliyoruz ama modem özellikli telefon gerek
-
7714714 bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------telefonu pc ye bağlayıp bilgisayardan girebiliyoruz ama modem özellikli telefon gerek
--------------------hım bende 6260 var bir tane lazım beleşim olursa sömürürüm iyi oldu öğrendiğim
-
22 liraya aL gitsin sunu :)
http://urun.gittigidiyor.com/NOKIA-6630_W0QQidZZ41969246