Modem Seçiminiz ?
-
160TL verdim memnunum valla şimdilik 2 yıl garantili ZyXEL Prestige 600 series 4 Çıkışlı wireless felanda var daha kötülüğünü görmedim :)
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
airties in allahınız aşkına neresi kaliteli ? işçilik birkere 0 ısınma sorunu var modem cayır cayır yanıyo hocam benim sana tavsiyem Cisco onaylı Linksys modem almandır piyasadaki en kaliteli işçiliğe sahiptir en kaliteli modemdir.
-----------------------------airties modemlerin güzel yanı teknik destek ve arabirimin türkçe olması ve port açma işleminin çok basit olması
örn benim modem de ve coğu modem de port açmak bir dert : (
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
airties in allahınız aşkına neresi kaliteli ? işçilik birkere 0 ısınma sorunu var modem cayır cayır yanıyo hocam benim sana tavsiyem Cisco onaylı Linksys modem almandır piyasadaki en kaliteli işçiliğe sahiptir en kaliteli modemdir.
-----------------------------Bir cafede zoom vardı cayır cayır yanıyordu hat kesilip duruyordu airties koydum hiç problem yaşamadılar. 3 senedir evde de kullanıyoruz. 4-5 makine bağlıyız 24 saat açık modem. Hat boş kalmıyor pek. Boşta kalınca download yapan biri oluyor genelde. Hiçbir problem yaşamadık şu ana kadar. Daha iyi modemler mutlaka var ama Türk malı bir ürün ve problemsiz çalışıyorsa paramı ülke dışına çıkarmaya meraklı değilim.
-
Ben de bir arkadaş için biraz araştırmıştım,en kalitesi linksys deniyor.Ayrıca dikkat edilmesi gereken bişey de firewallarında ICSA sertifikasına sahip oldukları yazmalıymış.Buna dikkat edilmesi gerektiğini okumuştum.
-
zoom forever diyorum hocam :]
-
minton kullanıyom :D 4 senedir canavar gibi