Modem Seçiminiz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    160TL verdim memnunum valla şimdilik 2 yıl garantili ZyXEL Prestige 600 series  4 Çıkışlı wireless felanda var daha kötülüğünü görmedim :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UploaDeR
    UploaDeR's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    -----------------------------
    airties in allahınız aşkına neresi kaliteli ? işçilik birkere 0 ısınma sorunu var modem cayır cayır yanıyo hocam benim sana tavsiyem Cisco onaylı Linksys modem almandır piyasadaki en kaliteli işçiliğe sahiptir en kaliteli modemdir.

airties modemlerin güzel yanı teknik destek ve arabirimin türkçe olması ve port açma işleminin çok basit olması

örn benim modem de ve coğu modem de port açmak bir dert : (  

Bizim yaptığımız paylaşımlar , o kadar emeğe bir gün de başkalarının yaptığı (Ç)ALINTI lar kadar değer verseniz ne olur ?ölmessiniz...,, ATEİZM ! ATeist Üye
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    airties in allahınız aşkına neresi kaliteli ? işçilik birkere 0 ısınma sorunu var modem cayır cayır yanıyo hocam benim sana tavsiyem Cisco onaylı Linksys modem almandır piyasadaki en kaliteli işçiliğe sahiptir en kaliteli modemdir.

Bir cafede zoom vardı cayır cayır yanıyordu hat kesilip duruyordu airties koydum hiç problem yaşamadılar. 3 senedir evde de kullanıyoruz. 4-5 makine bağlıyız 24 saat açık modem. Hat boş kalmıyor pek. Boşta kalınca download yapan biri oluyor genelde. Hiçbir problem yaşamadık şu ana kadar. Daha iyi modemler mutlaka var ama Türk malı bir ürün ve problemsiz çalışıyorsa paramı ülke dışına çıkarmaya meraklı değilim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Ben de bir arkadaş için biraz araştırmıştım,en kalitesi linksys deniyor.Ayrıca dikkat edilmesi gereken bişey de firewallarında ICSA sertifikasına sahip oldukları yazmalıymış.Buna dikkat edilmesi gerektiğini okumuştum.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yucel
    Yucel's avatar
    Erkek
    zoom forever diyorum hocam :]

less than one, more than zero.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtinyilmaz
    mtinyilmaz's avatar
    Erkek
    minton kullanıyom :D 4 senedir canavar gibi 

benim için programlanma devrelerini yakarım yanmiş devrelerimi bi tarafına sokarım :)
Toplam Hit: 2788 Toplam Mesaj: 17