Modem Şifresi
-
modemin şifresini unuttum şimdi port açmaya çalışıyom ama şifreye yanlış diyo şifreyi değiştirebilir miyim ya da şifreyi öğreneceğim bi yer var mı?
-
reset at modeme :|
-
Kullanma kılavuzunda yazar.Eğer şifreyi değiştirdiysen modeme reset at şifre sıfırlanacaktır.Modemin marka ve modelini yazarsan arkadaşlar yardımcı olacaktır...
-
ule adam bi modemin markasını modelini yazar yaff. hem şifreyi daha önce değiştirdinmiydi ?
-
şifreyi daha önce değiştirdim.reset atmak çözüm değil sifreyi değiştirmiyo yani reset
modem: zyxel p660ru t1 v2
-
ilk önce internet tarayıcımızın adres barına 192.168.1.1 yazıp modem arayüzüne giriyoruz.
modem şifremizi giriyoruz.standart şifre:1234
Modeme nasıl reset atıyorsunuz?modemin arkasında ufak bir delik vardır kalem gibi sivri uçlu bir nesneyle oraya 6 saniye basılı tut -
ok sorunu çözdüm herkese teşekkür
-
bu arada bu modeme port nası açılır bilen var mı
-
Matkapla :)....
Şaka tabi menuleri aklımda değil PDF ini indirip hemen söylicem.
-
Modem config menusunun ortasında advanced setup
altında NAT a gir ve SuaOnly seçeneğinin yanındaki edit Details
butonuna tıkla.
start port end port a açmak istediğin port aralığını örn: 2000-2005 veya 3389-3389 gibi olabilir ip ye ise yönlendirilecek IP yi (yani kullandığın bilgisayarın ) yazman yaticektir.
-
edonline bunu yazdı:
-----------------------------Modem config menusunun ortasında advanced setup
altında NAT a gir ve SuaOnly seçeneğinin yanındaki edit Details
butonuna tıkla.
start port end port a açmak istediğin port aralığını örn: 2000-2005 veya 3389-3389 gibi olabilir ip ye ise yönlendirilecek IP yi (yani kullandığın bilgisayarın ) yazman yaticektir.
-----------------------------eyv. hacı çok sağol yapayım hemen teşekk.