folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Modem Trafik Çıkışını Kontrol Etmek Nasıl ?

Modem Trafik Çıkışını Kontrol Etmek Nasıl ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek
    Modemden yapılan trafik çıkışını nasıl kontrol altına alabilirim ?

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

sakat-at bunu yazdı:
    -----------------------------
    Modemden yapılan trafik çıkışını nasıl kontrol altına alabilirim ?
    -----------------------------

Biraz daha açarmısın konuyu tam olarak yapmak istediğin nedir?

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek
    ağdaki trafik çıkışlarını kontrol etmek istiyom

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

arkadaş şöyle bişey istiyo galiba.bununla olurmu bilmem ama sadece bi gösteriyim dedim.

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    baba lamba koydur oraya.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    sanirim bunu 1. modem icin deki arayuzleyapabiliyosun..ama olmadi 2. modemi server olan bir makineye bagliyorsun oradanda server uzerinden gecen baglantilara politika belirlilyorsun.. bole olabilir denedim mi? denemedim burada bole bir yazi gecmisti oradan hatirliyorum.. ama benim arkadasin modeminde bole bisey yok airties tr 102 lerde yok yani.. arkadasa gina geldi  torrentelerden.. :)  vala bende utorrent iicin web arayuz eklentisi verdim.. adam giriyor doownloadi ve uploadi kisiyor.. neyse gonlunu aldim.. :P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Cradle-Of-Filth

ciddi konularda geyik yasak hatırlatayımda sonra ban falan yersin böyle güzel esprilerinden mahrum kalırız.(esprin gerçekten güzeldi buarada)

Konuyu açan arkadaşa gelince senin çözümün Netlimiter programından geçiyor.Ayrıntılı bilgiyi http://www.tahribat.com/forumsearch.asp  ve gooledan alabilirsin...

Toplam Hit: 2100 Toplam Mesaj: 7