Modemde Gizlenmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

hocam en iyisi çeyizlik dantelller var üstünü örtersen gizlenir.

bilgi veren arkadaşlara teşekkürler

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

hocam şimdi aklıma geldi, şimdi senin bi tane usb wifi ye ihtiyacın var onla napıcam dersen, arkdaşın kendi bilgisayarından bi ağ kuracak sonra bu usb wifiyi bilgisayara takacak ve kuruğu ağa internet paylaşımı vercek sende ne modem nede o eleman anlarmı derdine girecek tek sorun arkadaşın olmadan internete giremezsin bide eğer onlar kablolu giriyosa yani portdan ozmn wifi almana greek yok labtopdaki wifi ile paylaşa bilir yani inerneti o kablodan alıp kendi bilg. nın wifi si ile paylaşıcak eğer kablolu bağlanıyosa yoksa bi 30 tl lik usb ifide işini görür bu şekilde

Ben bu şekilde denemiştim internetimi paylaşıma açabiliyorum ama benim internetim yavaşlıyor. :)

İmza...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

hocam şimdi aklıma geldi, şimdi senin bi tane usb wifi ye ihtiyacın var onla napıcam dersen, arkdaşın kendi bilgisayarından bi ağ kuracak sonra bu usb wifiyi bilgisayara takacak ve kuruğu ağa internet paylaşımı vercek sende ne modem nede o eleman anlarmı derdine girecek tek sorun arkadaşın olmadan internete giremezsin bide eğer onlar kablolu giriyosa yani portdan ozmn wifi almana greek yok labtopdaki wifi ile paylaşa bilir yani inerneti o kablodan alıp kendi bilg. nın wifi si ile paylaşıcak eğer kablolu bağlanıyosa yoksa bi 30 tl lik usb ifide işini görür bu şekilde

virtual router programı ile ek bir cihaz almadan dediğin işlem yapılabiliyor

Toplam Hit: 2800 Toplam Mesaj: 14