Modemin Arayüzüne Girmem Lazım
-
modemin şifresini biliyoruz..istediğim şey modemin arayüzüne girmek istiyorum benden kullanıcı adı ve şifre istiyor..bende sadece wifi sifresi var..nasıl arayüze girebiliriz
-
Modemin markasını öğrenebilirmiyim. TTNET' in verdiği modem mi ?
-
192.168.2.1
veya
192.168.1.1 dir..
-
tmmdır bağlandım..söle bir sorunumuz var evde 5 bilgisayar var 6. bilgisayarı bağlamaya çalışıyorum..6.bilg bağlandı diyor.ama net alamıyor.modemdeki istemci listesini nerden görebilrim ? ingilizce modem..
-
up..pls biri sölesin netten arastırıyorum bulamıyorum..
-
modemin marka model nedir ?
-
TL-WR542G TP-LİNK model ve marka..
-
Her bilgisayara tcp/ip özelliklerinden kendin ip yaz birden çok bilgisayar olunca ip çakışması yaşanabiliyor ve internete bağlanmada sorunlar yaşanabiliyor.
-
peki nerden yapacam ben bu işi ?
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------
peki nerden yapacam ben bu işi ?
-----------------------------Bilgisayarın sağ altında internet simgesine sağ tıkla duruma bas özelliklere gel internet erişim kuralları tcp/ip özelliklerini seç.
Açılan pencerede ip adresine modeminin arayüz adresi nedir bilmiyorum 192.168.x.2 yaz x yazan yere modem arayüz adresinde hangi rakam denk geliyorsa onu yaz. Diğer bilgisayarlarda ise sondaki 2 rakamından başka bir rakam ver. 3,4,5,6,7 devam edersin
Alt ağ maskesi 255.255.255.0
varsayılan ağ geçidine modeminin arayüz adresini yaz bukadar.
-
dostm simdi modemde görüyorum mc adresi cıktı pc nin..yanlız yine giremiorm..tpc ye girdim 192.168.2.101 digerinide 192.168.3.101 yazdım..mc de de 192.168.1.101 var..