Modemin DNS Adresini Değiştirerek Evde REKLAMLARI Kapatmak? Nasıl?
-
_Dert_ bunu yazdıEmQceR bunu yazdı
Bu konuyu detaylandirabilirmisin? :)
Elimde raspi var onu degerlendirmek istiyorum. Pi hole kurup sonra modeme baglanti mi yapmak lazim yoksa modeme de ayar cekiyormuyuz.
Pi'nin içine diet-tpi kur, sonra pi-hole kur internette ya da youtube'da videoları vardır bakabilirsin. sonra cihazın bir IP adresi olacak onu da modemin dns adresine yazıyorsun, kabaca bu şekilde :)
-
AndrevMask bunu yazdı
DNS değiştirmek bana boş iş olarak geliyor. İnsanımız o kadar bıkmış ki reklamlardan..
Senin vardır bir çözümün bence
-
LaNCeLoT bunu yazdıAndrevMask bunu yazdı
DNS değiştirmek bana boş iş olarak geliyor. İnsanımız o kadar bıkmış ki reklamlardan..
Rootsuz android kullanmam
-
AndrevMask bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıAndrevMask bunu yazdı
Root lu değil demek galiba 🤔
-
weskeyy bunu yazdıAndrevMask bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıAndrevMask bunu yazdı
Root lu değil demek galiba 🤔
adaway deneyin
-
Hort.
Keenetic hopper aldım modem olarak ama reklamlardan bıktım.
Modemde DNS vs değiştirerek reklamları nasıl engelleriz?
-
Pi-Hole çakabiliyor mu hala youtube a ? Yoksa artik yemiyor mu yt
-
android tv box için smart youtube uygulaması var hem reklam engelleme hem de sponsor block gibi bişey de vardı galiba ama dışardan apk ile yükleyebilirsin.
-
Modemden engelleme yapıp bağlanan tüm cihazlarda işe yarasın istiyorum.
Bıktım reklamlardan.
-
İşyerindeki bilgisayarda opera kullanıyorum hiç bir reklam yok çok memnunum ama evde mi stick de youtube için çözüm varsa bilal ipnesine anlatır gibi anlatır sanız makbule geçer