Modemin Yazılımını Güncelleyecekler 2 Defa Düşünsün!
-
elektiriği bir süre kesin olmadı reset düğmesine basın. eğer modeme olur ya telnet ya da ssh ile bağlanabilirseniz tftp üzerinden romu tekrar yükleyebilirsiniz. çözülmezse modem içindeki jtag pinlerinden rom atılır.
-
Bende modem firmware editlemek istiyorum. Misal giriş şifresi admin değilde benim belirlediğim bir şifre olacak ve benim kullanıcı adım wifi ayarlarım benim düzenlediğim gibi olacak ben fw atınca hiçbir ayar yapmadan direk çalışacak.
( kendi modemimde değil komşununkinde deniycem :) ) var mı bilgisi olan??
-
Modeme firmware yüklerken pc'ye neden reset atılıyor la? Ne alaka?
-
watervay bunu yazdı
Bende modem firmware editlemek istiyorum. Misal giriş şifresi admin değilde benim belirlediğim bir şifre olacak ve benim kullanıcı adım wifi ayarlarım benim düzenlediğim gibi olacak ben fw atınca hiçbir ayar yapmadan direk çalışacak.
( kendi modemimde değil komşununkinde deniycem :) ) var mı bilgisi olan??
böyle birşey var ama http://www.tahribat.com/Forum-Bir-Firmware-Image-Inin-Icini-Editlemek-184041/
ben birşey çıkrtamadım
-
Rene'nin bir lafı vardı;
Gıcırdamayan Kapıya Yağ Sürmeyeceksin....
-
vdsl internet aldım ttnet öyle bir modem verdiki mtu ayarlarına sınır koymuşlar o sayılar arasında başka sayı yazamıyorsun modemin yazılımını güncelleyim dedim ne yazılım var ne başka bir şey sanki adamlar o modemi üretmemiş gibi :D
-
KrypT bunu yazdı
Modeme firmware yüklerken pc'ye neden reset atılıyor la? Ne alaka?
oha harbiden pc diye yazmışım :d okuyunca güldüm. Modeme res diyecektim :d
-
Ben de anlam veremedim ne acayipmis diyorum :D
krypt tarafından 27/Eyl/14 11:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Sonuç:
Garantisi bitik olduğu için güncelleme adına ücret talep etmeyebilirler dediği için gönderdiğim modem adına bugün 27 TL para istediler. Ben de modem siz de kalsın diyerek telefonu kapadım.
Bir daha sizi tercih edenin amk!
-
coLin bunu yazdı
Sonuç:
Garantisi bitik olduğu için güncelleme adına ücret talep etmeyebilirler dediği için gönderdiğim modem adına bugün 27 TL para istediler. Ben de modem siz de kalsın diyerek telefonu kapadım.
Bir daha sizi tercih edenin amk!
geçmiş olsun hocam herkes(s) sikmenin peşinde...