Modern Warfare 3 Geliyor
-
dertli bunu yazdı:
-----------------------------yapmayın amk yaa..
bunu oynamak için birden yeni bilgisayar çıkartırlar. zaten 4 ten sonrasını oynamıyorum deli oluyom.
-----------------------------işte bu sorunun tek çözümüde PS3 daha 4 ay öncesine kadar bnde PC oyuncusuydum oyunları oynayamıyodm yada low seviyede oynuyodum e PC topluyosn 2 sene sonra yine aynı bok. PS3 ü aldım ohoo yok kasıyo yok desteklemiyor. hiç öyle bir sıkıntısı yok sizede tavsiye ederim. hatta isteyenlere tanıdıktan ucuza aldırabilirim.
-
metalkolik bunu yazdı:
-----------------------------
dertli bunu yazdı:
bunu oynamak için birden yeni bilgisayar çıkartırlar. zaten 4 ten sonrasını oynamıyorum deli oluyom.
-----------------------------işte bu sorunun tek çözümüde PS3 daha 4 ay öncesine kadar bnde PC oyuncusuydum oyunları oynayamıyodm yada low seviyede oynuyodum e PC topluyosn 2 sene sonra yine aynı bok. PS3 ü aldım ohoo yok kasıyo yok desteklemiyor. hiç öyle bir sıkıntısı yok sizede tavsiye ederim. hatta isteyenlere tanıdıktan ucuza aldırabilirim.
-----------------------------fare ve klavye takabiliyormuyuz hacım ps3 e varmı öyle bir özelliği :)
ben normal oyun konsolu ile pek zevk alacağımı sanmıyorum.
-
dertli bunu yazdı:
-----------------------------metalkolik bunu yazdı:
-----------------------------
dertli bunu yazdı:
-----------------------------fare ve klavye takabiliyormuyuz hacım ps3 e varmı öyle bir özelliği :)
ben normal oyun konsolu ile pek zevk alacağımı sanmıyorum.
-----------------------------klavye ve mouse a gerek yokki konsolla çok güzel bir şekilde oynayabiliosun ilk başlarda zorlanıyosn ama 3 günde pro. olabilirsin hatta bi kaç ay sonra klavye mouse dan daha iyi olduğunu fark ediyosun bütün tuşlarda elinin altında olduğu için oynanabilirlik artıyor. hepsini geçtim illede klavye mouse istiyorum dersen PS3 e takılan klavye ve mouse mevcuttur.
-
Alıcan bi 256 bitlik ekran kartı , Amd işlemci ,7200 rpm harddisk,4 gb ram , Kola abur cubur
Bu oyunu oynayacan sadece .. Ah ah :D Modern warfare 2 yi oynayabildim ama buna pc nin
gücü yetmez gibi gözüküyor :D
-
tarilerdan da görüldüğü üzere yine aynı tas aynı hamam.ben farklı birşey göremedim.siz vay !uff! ohhş! diyonuz da..tek fark gördüm beyler o da; asker, gişelerden atlarken yanlamasına değil engelli koşucunun engelden atlaması gibi ayağını ileri doğru uzatması.bu da muhtemel olası bişey değil.harekete artistik bişeyler katmışlar işte..:D