folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Modifiyeli Araçlar

Modifiyeli Araçlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek
    7. şıkkın cevabı ''ewt'' =)))

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozhamann
    ozhamann's avatar
    Erkek

hepsi kendi imalatım:) ama hepsini sattım:( istediğin konuda yardımcı olabilirim bu konuda biraz deneyimliyim sana yol gösterebilirim eğer istersen tabi tüm tahribat müritlerinede...

Saygılar arkadaşlar... 

Death is certain life is Not...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    Ses sitemi istiyorsan PIONNEER ama ucuz bişi olsun her şey olsun hatta MMC Card bile takayım diyorsan Trident in var ucuz hemde ama Forever Pion :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    WebCrow bunu yazdı:
    -----------------------------

camlara film çektirmek yasaq :) orjinalden karartma olucak :) ayrıca ses ve görüntü sistemini muayenede söktüreceksin :)

Ne anladım ben bu işten..

Peki söktürmeden götürsem cezası ne kadar ?

CeLeKatireJeotuzbeş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ozhamann bunu yazdı:

hepsi kendi imalatım:) ama hepsini sattım:( istediğin konuda yardımcı olabilirim bu konuda biraz deneyimliyim sana yol gösterebilirim eğer istersen tabi tüm tahribat müritlerinede...

Saygılar arkadaşlar... 

2006 palio var kapılarını yarasa yapmak istiom mümkünmü mümkünse kaça patlıo:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VatanisTurK
    VatanisTurK's avatar
    Erkek
    valla nitr0yu bılmemde zızıp cçekesim geldıgı zaman babam atıyor benı bagaja salıbverıyom nos'un gıralı valla:D

Devlet-i Osman-i Ali"de terfi"i temayuzilim irfan-i ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz ya da olacak delikle temas. ---- Millet Kadınla ilgili konu acıyor biz açınca siliniyor alın url:moderatör silmeye alısık onca konu oluyor kadınlarla ilgili küfürler yazılıyor bız acınca anlaşılmadan sılınıyor örnegın su url"deki söz http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=S%F6zler&folderid=42998 amı olanın ımanı olmaz sözü kim için söylenmiş söylesenize amk hadi ? benım konuma gelip öyle böyle demesini bılyordunuz ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

Evt kardeş eğer aracına bişeyler yapmak istiyosan bursada bu işi iyi yapanlar var gerçekten özellikle ses sisteminde kapı önünden geçen herkesin arabasında bangır bangır tesisat var. hemen çoğu arabada muhakkak bişeyler var tesisat olarak.

kardeş ben senin yerinde olsam arabanın fotosunu çeker photoshopta düzenler. ona göre yaparım. hem daha iyi görmüş olursun hem de nasıl durduğuna bakarsın. ama bence arabayı en çok değiştiren şeyler ön tampon, arka tampon, rüzgarlık arabayı çok değiştiriyo.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    veron61
    veron61's avatar
    Erkek
    aslında polisin filim camı sökme hakkı yok ama..eğer sökmezse ceza yazma hakkı var..istediğini tercih edebilirsin..

to day is a good day to die
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozhamann
    ozhamann's avatar
    Erkek
    nickimyok bunu yazdı:

ozhamann bunu yazdı:

Saygılar arkadaşlar...

2006 palio var kapılarını yarasa yapmak istiom mümkünmü mümkünse kaça patlıo:)

nickimyok bildiğim kadarıyla maslak sanayide istediğin işlemi LSD(lambo style doors) adı altında yapıyorlar...

maliyeti 2-2.5 milyar arasında değişiyo LSD nin kendi sitesinden baktım fiat için sadece Punto modeli için üretiliyo ama maslak sanayide menteşeleri arabana göre ustalar uyduruyor..

çok sağlıklı bi yöntem olmadığını düşünüyorum bence gereksiz ve bi o kadarda pahalı bi sistem... (www.lambostyledoors.com) 

Death is certain life is Not...
Toplam Hit: 6543 Toplam Mesaj: 20