Modlar Niye Gizli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmaman
    osmaman's avatar
    Erkek
    amacım ortamı bulandırmak değil yada art niyet yok. burda çok eski olmayabilirim ama hep merak ettiğim bi konu var.  modlar niye gizli. birileri isimlerini öğrendiğinde öldürülme ihtimallerimi yada başka bi tehlikeli durum mu var. dediğim gibi sadece merak. bu konuda beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

İmza mı? O da ne demek?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bunun sebebi de gizli :)  

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

mesela x isimli mürit pc/donanıdma mod

y müritli mürid de o pc/donanımda daha iyi bilior ve buna inanıor birde dior benim id daha eski bendie mod yapın

yönetimde yapmıor ayrılıklar oluor :D

birde bi ara her kategoride 6-7 mod wardı

çoğu gitti

her bölümde 2 mod fln kaldı o yüzdende olabilir :D

"Murid" Değil "Murit"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    hakikaten yau bi yere konu açıosn msj editleteceksin çok acil bişe oluo (: o bölümün dalgamotoru kim bilemiosn ondan sonra mod ara dur :D bi edit içinde admin rahatsız edilmez die düşününcede apı$ıp kalıosn orda :D 
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

yakintakip bunu yazdı:
    -----------------------------
    Gizli değil ki bazı mesajları editliyolar belli oluyo orda yada hayalmı görüyorum

Forum anasayfasından bahsediyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek
    Derin devlet :P

the one and only yaramaz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    eskiden ana sayfada admin listesi vardı birde admin mod filan onlarda * işareti vardı ama sonra kaldırıldı neden bilmiyorum ama sitenin özelliklerinden biri admin user ayrımcılıgı yapmaması rene nin dedigi gibi boyle bişey isteseydi rutbe sistemi koyardı

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    çok demokratik bir siteyiz:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Mod olmuşsun yada mod kim bunu öğrenmişsin ne olacak ? Sen layıkıyla bir user ol, gerisi boş :)

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Yazdıklarınızla alakası yoktur,

Bilindiği gibi her arı deliğine comak sokan bir siteyiz...

Düşmanlarımız bizi alt edemeyince modları hacklemeye calışıor, doğal olarak modların userlardan daha fazla hakkı olduğu ve mod bölümünü ve birkac özel bölümü görebildiklerinden dolayı bu bizim acımızdan bir güvenlik acığı...

En son modun teki hacklenip mod olduğu bölümlerdeki konular silinince, 2 gün uğraştırdı beni eski konuları backupdan geri yüklemek bende, direk olarak hedef olmalarını engellemek için modları gizledim...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Yazdıklarınızla alakası yoktur,

Bilindiği gibi her arı deliğine comak sokan bir siteyiz...

Düşmanlarımız bizi alt edemeyince modları hacklemeye calışıor, doğal olarak modların userlardan daha fazla hakkı olduğu ve mod bölümünü ve birkac özel bölümü görebildiklerinden dolayı bu bizim acımızdan bir güvenlik acığı...

En son modun teki hacklenip mod olduğu bölümlerdeki konular silinince, 2 gün uğraştırdı beni eski konuları backupdan geri yüklemek bende, direk olarak hedef olmalarını engellemek için modları gizledim...

Bravo (Y) Zekice. 

Toplam Hit: 3497 Toplam Mesaj: 14