Modlar Niye Gizli
-
amacım ortamı bulandırmak değil yada art niyet yok. burda çok eski olmayabilirim ama hep merak ettiğim bi konu var. modlar niye gizli. birileri isimlerini öğrendiğinde öldürülme ihtimallerimi yada başka bi tehlikeli durum mu var. dediğim gibi sadece merak. bu konuda beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
-
bunun sebebi de gizli :)
-
mesela x isimli mürit pc/donanıdma mod
y müritli mürid de o pc/donanımda daha iyi bilior ve buna inanıor birde dior benim id daha eski bendie mod yapın
yönetimde yapmıor ayrılıklar oluor :D
birde bi ara her kategoride 6-7 mod wardı
çoğu gitti
her bölümde 2 mod fln kaldı o yüzdende olabilir :D
-
hakikaten yau bi yere konu açıosn msj editleteceksin çok acil bişe oluo (: o bölümün dalgamotoru kim bilemiosn ondan sonra mod ara dur :D bi edit içinde admin rahatsız edilmez die düşününcede apı$ıp kalıosn orda :D
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------
Gizli değil ki bazı mesajları editliyolar belli oluyo orda yada hayalmı görüyorum
-----------------------------Forum anasayfasından bahsediyor.
-
Derin devlet :P
-
eskiden ana sayfada admin listesi vardı birde admin mod filan onlarda * işareti vardı ama sonra kaldırıldı neden bilmiyorum ama sitenin özelliklerinden biri admin user ayrımcılıgı yapmaması rene nin dedigi gibi boyle bişey isteseydi rutbe sistemi koyardı
-
çok demokratik bir siteyiz:D
-
Mod olmuşsun yada mod kim bunu öğrenmişsin ne olacak ? Sen layıkıyla bir user ol, gerisi boş :)
-
Yazdıklarınızla alakası yoktur,
Bilindiği gibi her arı deliğine comak sokan bir siteyiz...
Düşmanlarımız bizi alt edemeyince modları hacklemeye calışıor, doğal olarak modların userlardan daha fazla hakkı olduğu ve mod bölümünü ve birkac özel bölümü görebildiklerinden dolayı bu bizim acımızdan bir güvenlik acığı...
En son modun teki hacklenip mod olduğu bölümlerdeki konular silinince, 2 gün uğraştırdı beni eski konuları backupdan geri yüklemek bende, direk olarak hedef olmalarını engellemek için modları gizledim...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Yazdıklarınızla alakası yoktur,
Bilindiği gibi her arı deliğine comak sokan bir siteyiz...
Düşmanlarımız bizi alt edemeyince modları hacklemeye calışıor, doğal olarak modların userlardan daha fazla hakkı olduğu ve mod bölümünü ve birkac özel bölümü görebildiklerinden dolayı bu bizim acımızdan bir güvenlik acığı...
En son modun teki hacklenip mod olduğu bölümlerdeki konular silinince, 2 gün uğraştırdı beni eski konuları backupdan geri yüklemek bende, direk olarak hedef olmalarını engellemek için modları gizledim...
-----------------------------Bravo (Y) Zekice.