folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Moğolistan 20 Bin Türk Erkeği Arıyor - Haydin Gençler

Moğolistan 20 Bin Türk Erkeği Arıyor - Haydin Gençler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

adam akıllı iş versinler Haiti'ye bile giderim :)

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar hemen heyecan yapmayın,

Benim Kazakistan'da hali hazırda akrabalarım var onlardan biliyorum. Ayrıca kısa bir süre kazak bir sevgilim oldu. Yazılanların bir kısmı çarpıtma malesef. En başta Moğolistan'da Kazakistan gibi hayatın çok ucuz olduğu ülkelerden, kızları çok güzel oluyor (burda resimleri olanlar halt etmiş (:  ) ancak iş olanakları çok kısıtlı...

Eğer sermayedar olarak gider iş yaparsanız çok güzel paralar kazanabilirsiniz. Ben gidecek olan arkadaşlara madencilik sektörünü öneririm. Ucuz iş gücü ve ucuz toprak fiyatları sayesinde 10 dönüm araziyi 5-6 bin $ gibi bir meblaya satın alabilir, işinizi kurabilir ve aylık 20-25 $ ortalama maaşla işçi çalıştırabilirsiniz.

Bana kalırsa gidecek olanlar biraz sermaye ile gitsinler ve mümkün olduğu kadar yanlarında ki paranın cinsi $ yada Ruble olsun...

Saygılarımla

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar hemen heyecan yapmayın,

Benim Kazakistan'da hali hazırda akrabalarım var onlardan biliyorum. Ayrıca kısa bir süre kazak bir sevgilim oldu. Yazılanların bir kısmı çarpıtma malesef. En başta Moğolistan'da Kazakistan gibi hayatın çok ucuz olduğu ülkelerden, kızları çok güzel oluyor (burda resimleri olanlar halt etmiş (: ) ancak iş olanakları çok kısıtlı...

Eğer sermayedar olarak gider iş yaparsanız çok güzel paralar kazanabilirsiniz. Ben gidecek olan arkadaşlara madencilik sektörünü öneririm. Ucuz iş gücü ve ucuz toprak fiyatları sayesinde 10 dönüm araziyi 5-6 bin $ gibi bir meblaya satın alabilir, işinizi kurabilir ve aylık 20-25 $ ortalama maaşla işçi çalıştırabilirsiniz.

Bana kalırsa gidecek olanlar biraz sermaye ile gitsinler ve mümkün olduğu kadar yanlarında ki paranın cinsi $ yada Ruble olsun...

Saygılarımla

20 - 20 $ öylemi :S şaşırmadım dersem yalan olur demekki o ülkede hayat ucuz değil bayağı ucuz biz burda 25 dolara 2 günü sığdıramıyoruz vesselam (:

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:-

20 - 20 $ öylemi :S şaşırmadım dersem yalan olur demekki o ülkede hayat ucuz değil bayağı ucuz biz burda 25 dolara 2 günü sığdıramıyoruz vesselam (:

Kardeşim aslında çok şaşırmana gerek yok. Moğolistan'ın burnunun dibinde ki Çin'de bir işçinin aylık geliri 10 $ bile değil. Diğer komşusu Rusya'nın özerk bölgelerinde ki işçi ücretleri de hemen hemen aynı...

Şu kadarını söyliyeyim; Kuzenim Kazakistan/Merke şehrinde 150 $ ile evden hiç para almadan 2,5 ay geçirdi. Bu ülkelerde Türk Milli İçkisi KIMIZ bedava. Çünkü herkes içiyor ve üretiyor. Hayvan fazla ve mutfakları kırmızı et yoğunluklu...

Şehirlerde işler biraz daha farklı ama pek belirgin bir farklılıkları yok ;)

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

Kardeşim aslında çok şaşırmana gerek yok. Moğolistan'ın burnunun dibinde ki Çin'de bir işçinin aylık geliri 10 $ bile değil. Diğer komşusu Rusya'nın özerk bölgelerinde ki işçi ücretleri de hemen hemen aynı...

Şu kadarını söyliyeyim; Kuzenim Kazakistan/Merke şehrinde 150 $ ile evden hiç para almadan 2,5 ay geçirdi. Bu ülkelerde Türk Milli İçkisi KIMIZ bedava. Çünkü herkes içiyor ve üretiyor. Hayvan fazla ve mutfakları kırmızı et yoğunluklu...

Turkiye yurt disindan sahsa ozel et ithalatini serbest birakicakti . Bildigim bu maret, pinar icin olan hayvanlar hollandadan geliyordu . Hollanda inekleri . Mogalistanin bozkirlari iyi  , genis . Hayvancilik icin bire bir . Orada bu is uzerine yatirim yapmak en iyisi aslinda . Hollandadan inek gelirde , mogolistandan neden gelmesin  ? nufusu az mogollarin , sanayi tutmaz bu yuzden . madenleri zenginse yakinda cin veya amerika o topraklari isgal eder :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Moğolistanda kızlar teklif ediyomuş..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

Turkiye yurt disindan sahsa ozel et ithalatini serbest birakicakti . Bildigim bu maret, pinar icin olan hayvanlar hollandadan geliyordu . Hollanda inekleri . Mogalistanin bozkirlari iyi  , genis . Hayvancilik icin bire bir . Orada bu is uzerine yatirim yapmak en iyisi aslinda . Hollandadan inek gelirde , mogolistandan neden gelmesin  ? nufusu az mogollarin , sanayi tutmaz bu yuzden . madenleri zenginse yakinda cin veya amerika o topraklari isgal eder :)

Hayvancılık tutmayabilir çünkü iklimi elvermeyebilir. Çok sert ve karasal bir iklimi var. O soğukda Hollanda inekleri telef olur.

Bir bilgi daha vereyim Moğolistan'ın özellikle bakır madenlerini, demir madenlerini en çok işleyen iki ülke Kazakistan ve Türkmenistan...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

Kutengri bunu yazdı:

bizim ülkedede farklı değil hatta bizim kızlar daha bi "şey" artık erkeklerden bu lafımın sonuna kadar arkasındayım

ayriyetten bizim milleti yollarsan sonucuna katlanırsın hoca 

mevzu cıkar şerefsizim :o , o kız bu kız davasına satırla kovalarlar adamı bi kamyon adamla :D

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

Kutengri bunu yazdı:

ajeajıaejıaeıe

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

faceden çalışmalara başladım.işin aslını onlardan duyalım bide:)

yanlız çok garip isimleri var mesela Dulguun Dulguuhun

Toplam Hit: 33787 Toplam Mesaj: 90