Monitör Almayı Düşünüyorum. Tavsiyeleriniz?
-
300-350 YTL civarında 19 inç lcd monitör almayı düşünüyorum. Genellikle oyun oynamak için kullanacağım. Tavsiyeleriniz nelerdir?
-
hoca valla ben philips 22 inc wide screen hdi ve dvi cikisli aldim 750 civari verdim ama ekran hakkini veriyor ..
dvi almani tavsiye ederim .. -
martech güle güle kullan
ama konuyla ne ilgisi var?
adamın bütcesinin iki katı tutarında monitör önermişsin
bende ana haber bültenlerinde spikerin arkasındakilerden öneriyorum -
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------martech güle güle kullan
ama konuyla ne ilgisi var?
adamın bütcesinin iki katı tutarında monitör önermişsin
bende ana haber bültenlerinde spikerin arkasındakilerden öneriyorum
-----------------------------
arkadaşın mesajlarını aratırsan, %50 si sistemiyle alakalı zaten, ne sistemmiş be, bill gates'de bilem yok:D
-
Lg düz ekran arkası olmayan monitöeerden al bende var süper.
Bide kare olanını al dikdörtgenler film için.
-
burakferli825 bunu yazdı:
-----------------------------
300-350 YTL civarında 19 inç lcd monitör almayı düşünüyorum. Genellikle oyun oynamak için kullanacağım. Tavsiyeleriniz nelerdir?
-----------------------------hocam elimde 19" 8ms lg, 19" 5ms benq, 24" 8ms sony, 19"8ms samsung monitörler var tamamı geniş ekran, sadece benq 5ms olan monitörde 1 beyaz pixel bulunuyor monitör 2 haftalık fiyatı 200 ytl'dir, diğerleri sağlam 1-2 hafta kullanılmış kutusu, garantileri ve faturaları üzerinde vaziyette... İstanbuldaysan teklif verebilirim.
-
22" SAMSUNG 2253LW 2 MS LCD Piyasa Değeri 370-435 arası
Eğer 300-350 arası olsun istiyorsan
22" CBOX M2288C GENIS EKRAN 5MS LCD öneririm
almak istersen bu veya farklı marka ve modeller için fiyat verebilirim.
Edit:
eğer istersen 19" SAMSUNG 920NW WIDE 5 MS LCD GUMUS 280YTL ayarlıyabilirim kolay gelsin...
-
-
tabiki samsung n+(plus) serisi
-
19'' SAMSUNG 932N FLAT PANEL LCD MONİTÖR hiç düşünmeden al derim .
http://www.teknolojix.com/detail.aspx?typeid=3294&Urun=19%20SAMSUNG%20932N%20FLAT%20PANEL%20LCD%20MONYT%d6R%20(SYYAH) -
buyur hocam arkadaşa bunu aldık gayet memnun hemde lg kalitesi +20 ekran http://www.myshop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=L204WS&ref=akakce&v=1.20.6 256 ytl