Monitör Tavsiyesi
-
do_som bunu yazdıPEAK bunu yazdıdo_som bunu yazdıPEAK bunu yazdı
Peki hocam ikna ettim kendimi 144hz almaya
Bu nasıl hocalar tavsiyeleri alayım freesycn olan 144hz monitör
bu aldıgın egilimli curved diyorlar sana gidicekse bu tarz al yoksa aoc un 144lüğünü al ben kullanıyorum güzel
aynen bende bu var güzel monitör viewsonic 2 yıl garantili bu 3 yıldı öylede bir artısı vardı ben aldıgımda.
keşke kartım freesync olsaydıda nasıl birşey ekliyor görseydik :D
ekran parlak mı , mat mı ? bilgi verebilir misin acaba
-
FCN bunu yazdıdo_som bunu yazdıPEAK bunu yazdıdo_som bunu yazdıPEAK bunu yazdı
Peki hocam ikna ettim kendimi 144hz almaya
Bu nasıl hocalar tavsiyeleri alayım freesycn olan 144hz monitör
bu aldıgın egilimli curved diyorlar sana gidicekse bu tarz al yoksa aoc un 144lüğünü al ben kullanıyorum güzel
aynen bende bu var güzel monitör viewsonic 2 yıl garantili bu 3 yıldı öylede bir artısı vardı ben aldıgımda.
keşke kartım freesync olsaydıda nasıl birşey ekliyor görseydik :D
ekran parlak mı , mat mı ? bilgi verebilir misin acaba
parlak hocam
-
fiyat falan iyiymişte bide mat olsaydı bende düşünebilirdim :( neyse sağol
-
narcobs bunu yazdıPEAK bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
hocam gamepower çin malı diye biliyorum, genelde iyi yorumlar var ancak herhangi bir sıkıntı olunca distribütör bulmakta zorlanabilirsin.
onun yerine uygun fiyatlı viewsonic marka önerebilirim.
şunu bi incele istersen
aynen hocam bende bunu izliyordum ama tam karar verememiştim sende böyle diyince tuz biber oldu. viewsonic e diss atçak yoksa alacağım bunu ?
Hocam aldın mı monitörü?
Ben de 27' lik bakıyorum karar veremedim hangi markayı tercih etsem f/p göre hangisi daha iyiAldim hocam eve gidince yazarim bir seyler buraya
-
PEAK bunu yazdınarcobs bunu yazdıPEAK bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
hocam gamepower çin malı diye biliyorum, genelde iyi yorumlar var ancak herhangi bir sıkıntı olunca distribütör bulmakta zorlanabilirsin.
şunu bi incele istersen
aynen hocam bende bunu izliyordum ama tam karar verememiştim sende böyle diyince tuz biber oldu. viewsonic e diss atçak yoksa alacağım bunu ?
Hocam aldın mı monitörü?
Ben de 27' lik bakıyorum karar veremedim hangi markayı tercih etsem f/p göre hangisi daha iyiAldim hocam eve gidince yazarim bir seyler buraya
videolu inceleme bekleriz
-
LynXMaSTeR bunu yazdıPEAK bunu yazdınarcobs bunu yazdıPEAK bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
şunu bi incele istersen
Hocam aldın mı monitörü?
videolu inceleme bekleriz
Hocam videolu inceleyeni bulur dublaj yaparim en fazla:)
Kusura bakmayın aksam misafir vardi saapamadim
bu aksam eve gidince menüleri falan foto yada video cek barzoca kaba taslak yazarim iste ne var ne yok
-
hocalar harbidende eleman burda anlatmış zaten anlatılcak her şeyi https://www.youtube.com/watch?v=3R_Mprpcxzk&t=363s
benim ekleyeceklerim freesync özelliğini 1 ms ile beraber açamıyorsun yani normalmidir açsılsa fark edermiydi bilemiyorum
+ olarak mavi ışık filtesi var monitörde flux a gerek kalmadı ama nedense beni rahatsız ediyor bu anlamadım ben yapamamış olabilirim ayarı
bir de renkler sanki beklentiyi yüksek olduğu içinmidir nedir biraz sönük geldi
onun haricinde hız falan olsun genel olarak memnunnum yani dert edilcek bir yanı yok -
Aoc falan bir sürü para vermeyin ne olduğu belli olmayan seri üretim cihazlara, DELL marka adam akıllı bir monitör alın, Gerçek tepki süresi, Gerçek hertzde, Dell 23xx serisi falan, Torunuza kalır.