folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Monitöre Görüntü Gelmiyor

Monitöre Görüntü Gelmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Arkadaşlar elimde asus p4800SE anakart var ikitane ekran kartı var ekran kartları çalışıyor monitörde çalışıyor başka pcde denedim. Gelelim sorunuma şimdi pcnin poweri çalışmıyordu yeni power aldım taktım herşey çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Öncedende gelmiyordu ram sökünce yada ekran kartının biraz ısınıp çıkarıp tekrar takmam sonunucu görüntü alıodum ve bir daha bozulma olmuyordu. işte pc yerini değiştirirken filan kasa bağlantılarını söküp tekrar takınca yine aynı sorun görüntü gelmiyordu fakat belli bir süre sonra geliyordu uğraşınca . Şimdi görüntü alamıyorum nedendir donanımcı arkadaşlar yada bilgisi olan başına gelen 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

bios ayarlarını sıfırlayıp denermisin? onboard ekran kartı varsa ilk açılışta ona bakıyo olabilir.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

tekme at düzelir

Break Dance Bboy MaxeL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:
    -----------------------------

bios ayarlarını sıfırlayıp denermisin? onboard ekran kartı varsa ilk açılışta ona bakıyo olabilir.

onboard yok hocam anakartta biosuda sıfırladım olmadı 2 tane ram var tek tek denedim olmadı.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

Powerdan ana karta takılması gereken kablolardan birini takmıyorsun.. Elektrik kablosudur işlemci fanının hemen yanına takılır. Kontrol et.

west[at]tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

West bunu yazdı:

Powerdan ana karta takılması gereken kablolardan birini takmıyorsun.. Elektrik kablosudur işlemci fanının hemen yanına takılır. Kontrol et.

hepsi takılı hocam eksik hiç bir şey yok anakartı aynı sorunda teknik servise yollamıştım bişeyi yok demişlerdi. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek
    ekran kartın yanmış olabilir hocam :/ başka bir pcde deneme imkanın varmı ?

zzzzzz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

rido59 bunu yazdı:
    ekran kartın yanmış olabilir hocam :/ başka bir pcde deneme imkanın varmı ?

ikitane ekran kartım var iksinide başka pc de denedim çalışıyor 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

fan ı cıkar, adam gibi tak macunlayıp.

bios pilini çıkar beklet 2dk sonra tak.

ramlerin 2 taneyse birini cıkar öyle dene..

kolay glsin.

Nerde o eski TBT...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek
    hocam psu da olabilir sorun yada işlemci dene birini :S

zzzzzz...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

psu yeni hocam yeni aldım eskisi bozuk diye. İşlemciyi söktüm tekrar taktım bakalım ne olcak  bioss pilinide çıkartım crtl modmu ne var onun jump ayarınıda çıkartıp taktım tekrardan 

Toplam Hit: 1672 Toplam Mesaj: 12