folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Monster Laptop'a Windows Kurmak İstiyorum

Monster Laptop'a Windows Kurmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Oyun amaçlı almadım, dediğim gibi grafik tasarım için daha çok ama tabi oyun da oynarım.

Bu fiyata bulabildiğim en donanımlı bilgisayar. Daha iyi donanımlısını bulursanız söyleyin de iade edip onu alayım.

Formatı zaten kendim yapmayı düşünüyorum bilgisayara format atıcaz diye orasını burasını siken bilgisayarcı çok. Windows 8 istiyorum aslında ama daha önce beta sürümünü biraz kullanmıştım. Acaba kullanacağım programlar ve az da olsa oynayacağım oyunlarda sorun yaratır mı? Hem performans açısından hem de çalıştırma açısından? Xp'de çalışan programların vistada çalışmaması gibi örneğin.

SSD ye gerek duymuyorum şu an. Monster olduğu için istediğim zaman gidip m-sata taktırabilirim o konuda sıkıntım yok.

Performansa gelecek olursak Ubuntuda şu an performansı deneyemiyorum daha neyin nerede olduğunu bile bilmiyorum ama bulursam bir şekilde testi buraya yazarım. Baktım Ubuntu bana göre değil hemen Windowsa geçerim oradan daha detaylı performans bilgisi veririm.

CaniSokucu tarafından 28/Eyl/13 16:40 tarihinde düzenlenmiştir

Şafak 1152!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CaniSokucu bunu yazdı

Oyun amaçlı almadım, dediğim gibi grafik tasarım için daha çok ama tabi oyun da oynarım.

Bu fiyata bulabildiğim en donanımlı bilgisayar. Daha iyi donanımlısını bulursanız söyleyin de iade edip onu alayım.

Formatı zaten kendim yapmayı düşünüyorum bilgisayara format atıcaz diye orasını burasını siken bilgisayarcı çok. Windows 8 istiyorum aslında ama daha önce beta sürümünü biraz kullanmıştım. Acaba kullanacağım programlar ve az da olsa oynayacağım oyunlarda sorun yaratır mı? Hem performans açısından hem de çalıştırma açısından? Xp'de çalışan programların vistada çalışmaması gibi örneğin.

Vistayı karıştırma o başlı başına saçmalık da windows 8 pro sürümü senin tüm ihtiyaçlarını karşılar  AYRICA

eğer biraz beklerim diyorsan iade et ve kesinlikle alienware almanı tavsiye ederim hacım

şu linkteki en berbat modeli bile senin şuan aldığından kat kat iyidir.

http://www.dell.com/us/p/alienware-14/pd.aspx

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    CaniSokucu bunu yazdı

SSD ye gerek duymuyorum şu an. Monster olduğu için istediğim zaman gidip m-sata taktırabilirim o konuda sıkıntım yok.

Performansa gelecek olursak Ubuntuda şu an performansı deneyemiyorum daha neyin nerede olduğunu bile bilmiyorum ama bulursam bir şekilde testi buraya yazarım. Baktım Ubuntu bana göre değil hemen Windowsa geçerim oradan daha detaylı performans bilgisi veririm.

modern programların hemen hemen hiçbiri sorun çıkarmaz win8'de.

alışamazsan StartIsBack programını kurup (win7'deki startmenunun herşeyiyle aynı hali, en iyisi bu) kurarsın keyfine bakarsın.

bak bakalım bi farkı var mı görsel açıdan win7 ile: (win7 diye direten adam üşengeç adamdır buna emin ol)

http://i.imgur.com/C3lz9E3.jpg 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı

saçmalık...

Ayıp etmişler valla

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Appel nie almadın ?

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

Vistayı karıştırma o başlı başına saçmalık da windows 8 pro sürümü senin tüm ihtiyaçlarını karşılar  AYRICA

eğer biraz beklerim diyorsan iade et ve kesinlikle alienware almanı tavsiye ederim hacım

şu linkteki en berbat modeli bile senin şuan aldığından kat kat iyidir.

http://www.dell.com/us/p/alienware-14/pd.aspx

Hocam sağ ol ama neredeyse aynı özellikler ve sanırım o yurtdışı fiyatı. Bende kalsın hocam bu memnunum şu an. Laptop klavyelerinde genelde bu kadar hızlı yazamazdım şu an kendi klavyemden hızlı yazıyorum resmen :)

@Daft

Hocam sağ olasın Win8 kurucam o zaman sıkıntı yaşarsam da dediğini kurarım rahatlarım :)

@JuMaN

Hacı dalga mı geçiyorsun ciddi misin anlamadım ama ciddiysen Apple pahalı. Tamamen kendi paramı kazanınca alırım Macbook.

Şafak 1152!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

adam monster laptop alacak, (2500 tl) o bilgisayarı linuxla kullanacak he?

oldu :)

gelsin hele yardımcı oluruk

sana 58 000 TL lik HP Workstation gösteririm içinde linux tabanlı DEBIAN olan.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    DrKill bunu yazdı
    Daft bunu yazdı

adam monster laptop alacak, (2500 tl) o bilgisayarı linuxla kullanacak he?

oldu :)

gelsin hele yardımcı oluruk

sana 58 000 TL lik HP Workstation gösteririm içinde linux tabanlı DEBIAN olan.

adam server kuracak ya zaten? konuda ne tartışılıyor ona bi bak istersen :)

edit: sen istersen 100 000 lik göster, oyun oynayabilecek mi bu adam o linuxla onu söyle.

linux iyidir kötüdür tartışmıyoruz burda.

YekteranBaymedir tarafından 28/Eyl/13 20:28 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4503 Toplam Mesaj: 19