Monster Laptop'a Windows Kurmak İstiyorum
-
Oyun amaçlı almadım, dediğim gibi grafik tasarım için daha çok ama tabi oyun da oynarım.
Bu fiyata bulabildiğim en donanımlı bilgisayar. Daha iyi donanımlısını bulursanız söyleyin de iade edip onu alayım.
Formatı zaten kendim yapmayı düşünüyorum bilgisayara format atıcaz diye orasını burasını siken bilgisayarcı çok. Windows 8 istiyorum aslında ama daha önce beta sürümünü biraz kullanmıştım. Acaba kullanacağım programlar ve az da olsa oynayacağım oyunlarda sorun yaratır mı? Hem performans açısından hem de çalıştırma açısından? Xp'de çalışan programların vistada çalışmaması gibi örneğin.
SSD ye gerek duymuyorum şu an. Monster olduğu için istediğim zaman gidip m-sata taktırabilirim o konuda sıkıntım yok.
Performansa gelecek olursak Ubuntuda şu an performansı deneyemiyorum daha neyin nerede olduğunu bile bilmiyorum ama bulursam bir şekilde testi buraya yazarım. Baktım Ubuntu bana göre değil hemen Windowsa geçerim oradan daha detaylı performans bilgisi veririm.
CaniSokucu tarafından 28/Eyl/13 16:40 tarihinde düzenlenmiştir -
CaniSokucu bunu yazdı
Oyun amaçlı almadım, dediğim gibi grafik tasarım için daha çok ama tabi oyun da oynarım.
Bu fiyata bulabildiğim en donanımlı bilgisayar. Daha iyi donanımlısını bulursanız söyleyin de iade edip onu alayım.
Formatı zaten kendim yapmayı düşünüyorum bilgisayara format atıcaz diye orasını burasını siken bilgisayarcı çok. Windows 8 istiyorum aslında ama daha önce beta sürümünü biraz kullanmıştım. Acaba kullanacağım programlar ve az da olsa oynayacağım oyunlarda sorun yaratır mı? Hem performans açısından hem de çalıştırma açısından? Xp'de çalışan programların vistada çalışmaması gibi örneğin.
Vistayı karıştırma o başlı başına saçmalık da windows 8 pro sürümü senin tüm ihtiyaçlarını karşılar AYRICA
eğer biraz beklerim diyorsan iade et ve kesinlikle alienware almanı tavsiye ederim hacım
şu linkteki en berbat modeli bile senin şuan aldığından kat kat iyidir.
http://www.dell.com/us/p/alienware-14/pd.aspx
-
CaniSokucu bunu yazdı
SSD ye gerek duymuyorum şu an. Monster olduğu için istediğim zaman gidip m-sata taktırabilirim o konuda sıkıntım yok.
Performansa gelecek olursak Ubuntuda şu an performansı deneyemiyorum daha neyin nerede olduğunu bile bilmiyorum ama bulursam bir şekilde testi buraya yazarım. Baktım Ubuntu bana göre değil hemen Windowsa geçerim oradan daha detaylı performans bilgisi veririm.
modern programların hemen hemen hiçbiri sorun çıkarmaz win8'de.
alışamazsan StartIsBack programını kurup (win7'deki startmenunun herşeyiyle aynı hali, en iyisi bu) kurarsın keyfine bakarsın.
bak bakalım bi farkı var mı görsel açıdan win7 ile: (win7 diye direten adam üşengeç adamdır buna emin ol)
-
baristbt bunu yazdı

saçmalık...
Ayıp etmişler valla
-
Appel nie almadın ?
-
KaRaKuLe bunu yazdı
Vistayı karıştırma o başlı başına saçmalık da windows 8 pro sürümü senin tüm ihtiyaçlarını karşılar AYRICA
eğer biraz beklerim diyorsan iade et ve kesinlikle alienware almanı tavsiye ederim hacım
şu linkteki en berbat modeli bile senin şuan aldığından kat kat iyidir.
http://www.dell.com/us/p/alienware-14/pd.aspx
Hocam sağ ol ama neredeyse aynı özellikler ve sanırım o yurtdışı fiyatı. Bende kalsın hocam bu memnunum şu an. Laptop klavyelerinde genelde bu kadar hızlı yazamazdım şu an kendi klavyemden hızlı yazıyorum resmen :)
@Daft
Hocam sağ olasın Win8 kurucam o zaman sıkıntı yaşarsam da dediğini kurarım rahatlarım :)
@JuMaN
Hacı dalga mı geçiyorsun ciddi misin anlamadım ama ciddiysen Apple pahalı. Tamamen kendi paramı kazanınca alırım Macbook.
-
Daft bunu yazdı
adam monster laptop alacak, (2500 tl) o bilgisayarı linuxla kullanacak he?
oldu :)
gelsin hele yardımcı oluruk
sana 58 000 TL lik HP Workstation gösteririm içinde linux tabanlı DEBIAN olan.
-
DrKill bunu yazdıDaft bunu yazdı
adam monster laptop alacak, (2500 tl) o bilgisayarı linuxla kullanacak he?
oldu :)
gelsin hele yardımcı oluruk
sana 58 000 TL lik HP Workstation gösteririm içinde linux tabanlı DEBIAN olan.
adam server kuracak ya zaten? konuda ne tartışılıyor ona bi bak istersen :)
edit: sen istersen 100 000 lik göster, oyun oynayabilecek mi bu adam o linuxla onu söyle.
linux iyidir kötüdür tartışmıyoruz burda.
YekteranBaymedir tarafından 28/Eyl/13 20:28 tarihinde düzenlenmiştir