MONSTER Markasını Kullanan-Gören-Duyan-Bilen???
-
hacılar monster marka laptop almayı düşünüyorm.türkiye pazarına yeni girmiş.şimdiye kadar iyi yorumlar aldm.fakat tbt ye de bi danışaym dedm.kullanan varmı?memnun musunz?servis konusu gerçekten de sıkıntı yaratırmı?
-
hacım sadece duydum internetten, kalite diyolardı ama sözüme güvenim iş yapma çünkü hiç görmedim deneyimim olmadı.
-
Monster notebooklar 5 senedir var.İstanbul'da toplanıyor.
-
bende bu konuyu acmayı düşüyordum çok iyi şeler duydum
-
bu laptop hakkında bıraz bır araştırma yapmıştım.. şöyle söyleyim.. Bilgisayarın Performansına Dicek hiç bir kelime yok.. Ama bu Laptopların Kasası biraz sıkıntılı hoca.. renk atma vs ekrannında sorunlar.. bunları donanımhaberdede mevcut ordan bakabılırsın bunları satan yer zaten kadıkoyde fokushop.. donanım haberde ilhan ve kadırbey var.. her soruna cevap verıyor.. msn adreslerıde mevcut.. istersen verebılırım. son bişi daha bu laptopun garantısı servisi sadece ıstanbuldadadır.
-
"Oynayamadığınız oyun olursa iade garantisi". Slogan herşeyi anlatıyor. Servis işine gelince. Serviste sıkıntı çıkmaz. Yer kadıköyde ulaşımı çok kolay. Ben o firmayla bayadır alış veriş yaparım. Çok kerede servislerine gitmişimdir bu güne kadar bir sıkıntı çıkmadı. Çalışanlarda çok iyi niyetli insanlardır. Son olarakta ilerisi için şunu söyliyeyim. Yedek parçası diğer markalara oranla çok ucuz. Asusun dandik bir klayve seti 80$ ken bunda fiyat 20-30 $ a kadar inmiş durumda. Tavsiye ederim yani pişman olacağını sanmam.
-
walla siparişi verdim.umarm bi sorun çıkmaz.bisüre kullandıktan sora ben yorumlarımı yazarak konuyu zıplatırım laptop almak isteyenler falan da sebeplenir...
-
valla makineleri taş gibi 15 tane sattım hepsi canavar gibi daha hiçbiri sorun vermedi 10 aydır.Eğer performanslı bir makine istiyorsan kesinlikle kaçırma al.Tkenik servistede sorun olmaz andidit in dediği gibi
-
ErK bunu yazdı:
-----------------------------
hacılar monster marka laptop almayı düşünüyorm.türkiye pazarına yeni girmiş.şimdiye kadar iyi yorumlar aldm.fakat tbt ye de bi danışaym dedm.kullanan varmı?memnun musunz?servis konusu gerçekten de sıkıntı yaratırmı?
-----------------------------yoo bayadır war Türkiye'de Monster.Kalitesine gelince iyi ile süperin arasında deyebülrm.
-
ManiakRhifat bunu yazdı:
valla makineleri taş gibi 15 tane sattım hepsi canavar gibi daha hiçbiri sorun vermedi 10 aydır.Eğer performanslı bir makine istiyorsan kesinlikle kaçırma al.Tkenik servistede sorun olmaz andidit in dediği gibi
Nasıl bir$ey bunlar ?
işlemcisi , anakartı , ramleri vs. ?
bide harici ekran kartı takabiliyormu$sun diye duydum biraz bilgi verirmisin ? sonra bir sitesi varmı ? modellere fiyatlara falan bakabileceğimiz ? -
Metanet bunu yazdı:
ManiakRhifat bunu yazdı:
Nasıl bir$ey bunlar ?
işlemcisi , anakartı , ramleri vs. ?
bide harici ekran kartı takabiliyormu$sun diye duydum biraz bilgi verirmisin ? sonra bir sitesi varmı ? modellere fiyatlara falan bakabileceğimiz ?
http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=121162şuna bi bak.....