Monster Notebook Alıyorum Tavsiyeleriniz
-
İlgilenenler olursa ürünler hakkında yardımcı olurum. Monster'dayım. Pm atabilirsiniz.
-
arkadaşın biri kasalar msi dan alınıyor demiş ama yanlış bilmiyorsam expere de kasa üreten fason üretici olan clevo diye bir marka üretiyor bunları
-
makina güzel valla hocu gta V bekliyorum acaba sistem gereksinimleri ne çıkacak cünkü yeni kreyasyon oyunlar cok fena sistem istiyor
-
DestinatioN bunu yazdı
arkadaşın biri kasalar msi dan alınıyor demiş ama yanlış bilmiyorsam expere de kasa üreten fason üretici olan clevo diye bir marka üretiyor bunları
Son kasaları clevo üretiyor zannedersem,pekte fason biryer değil hocam bildiğim kadarıyla.
Özellikle oyun için yüksek performansta çalışan makinelere özel soğutma sistemli kasalar üretiliyor,hava akışı ona göre sağlanıyor.
Edit:alienware'ın kasalarıda clevo tarafından üretiliyor.
pcdoktor636 tarafından 25/May/13 16:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Spyware__007 bunu yazdı
makina güzel valla hocu gta V bekliyorum acaba sistem gereksinimleri ne çıkacak cünkü yeni kreyasyon oyunlar cok fena sistem istiyor
söylenti olarak bunlar söyleniyor hocam ;
GTA V Sistem Gereksinimleri
-İşletim Sistemi: Windows 7 64bit
-İşlemci: İntel i3/i5/i7 veya dört çekirdekli AMD FX Serisi
-Bellek: 4 GB veya üzeri
-Sabit Disk Boş Alan: 30 – 35 GB
-Ekran Kartı: Nvidia GTX 460 ve üzeri veya AMD HD 6800 ve üzeri (256 bit Ekran Kartı ) – Shader Model 4.0 ve üzeri, DirectX 10 ve üzeri destekli
-Ses Kartı: 0 DirectX 9.0 Uyumlu ses kartı
- DVD Sürücü -
msi dan aynı donanıma sahip olanını aldım 2.200 e beklemeye hiç gerek yok (vatandan %30 indirimi takip edin)
tek eksiği ssd yok -
Kasalar MSI ve Clevo üretimleri olarak geliyor. Clevo fason bir marka değil, bir çok firmaya kasa hizmeti veriyor. MSI ile fiyatların eşit olması gibi durum pek söz konusu olamaz, mutlaka monster'ın üstün olduğu noktalar vardır. Fiyat ya da performans olarak artıları vardır.