folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Monster Notebook Ön Siparişte İndirim - Haziran 2013

Monster Notebook Ön Siparişte İndirim - Haziran 2013

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Tam olarak bir kıyaslama olmamış. Mesela ekran kartı 2200 dolarlık olanla monsterin ki arasında bayağı bir fark var, birisi 2 gb iken diğeri 4 gb. Diğer yandan işlemciler arasında da deli gibi fark var.

Bunun dışında Türkiye'ye gelen mallar için alınan gümrük vergisi de unutulmamalı bence...

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Adamlar 15.000 TL'ye bilgisayar satıyor, ben de kendi bilgisayarıma pahalı derdim :P Kafama göre eklemeler yapayım dedim, fiyat 17.000 küsüre çıktı :)

Yalnız bilgisayarlar hem 17.3" hem de kalınlığı oldukça fazla. Adamlar resmen dizüstü bilgisayar görünümünde masaüstü satıyorlar arkadaş :) Gerçi benim bilgisayarımın da bütün kablolarını falan toplayıp çantasına koyduğunda 5 kg civarında bir yük oluyor ama Monster'in ürünleri bu ağırlığı geçer gibi duruyor :D

Aslında Monster değil de, Amerikan sitelerinin birinde ASUS dizüstü oyun bilgisayarlarını (ROG) toplama şansı veriyorlardı. Türkiye'de bir fabrikası falan kurulsa aslında ASUS'un ROG bilgisayarlarını da toplama alma şansımız olur diye düşünüyorum :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

alienware , mac , lenovo arasında gidiyorum.

özellikle metal lenovo modellerinin (orta üst segment) malzeme kalitesi çok iyi.

+ çok az ısınıyo

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

sana verdiği tarihte siksen yollamazlar, hala huylarına devam ediyorsalar eğer; en az bi 2-3 ay geciktireceklerdir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam alabiliosan Alienware al, monster a göre hem ucuz hem de tasarım olarak daha iyi.

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam alabiliosan Alienware al, monster a göre hem ucuz hem de tasarım olarak daha iyi.

Yalnız bana tasarım değil, performance lazım :)

ride or die..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Yalnız bana tasarım değil, performance lazım :)

hocam alienware modellerinde de seçime göre ayarlayabiliosun performansı. istediğin işlemci istediğin ram i seçiosun adamlar o şekilde gönderiyolar. zaten monster ın bu taktiği dell den aldığını düşünüyorum. 2 sene önce ben de düşünüyordum ama yurtdışında tanıdık bulamadığımız için olmadı.

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

alienware  türkiyeden sipariş edilebiliyor mu? sitesine baktım türkçe bölüm bulamadım.

bende yüksek performanslı ama taşınabilirlik açısından ufak olabildiği kadar ufak bir bilgisayar arıyorum.

dokunmak sanattır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

monster kalitedir , emin olun kullandığımdan soyluyorum çok farklı yok dell miş toshiba imiş asus imiş bunlar hikaye tek yarıştığı bana göre  apple dır cok üst segment 

monster ayrıca şöyle bir garanti vermekte belirli bir dönem herhangi bir çizim programında takılma felan olursa değişim talep edebılıyorsun ve garantı hızmetlerı o kurumsallaşanların cok üstünde ve gerçekten bilgisayardan anlayan kişiler ilgilenıyor

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
Toplam Hit: 2409 Toplam Mesaj: 20