Monster.Com.Tr 28 Aralık 2012'De Kapatılıyor.
-
Muridler şöyle bir mail geldi monster@e0.monster.com hesabından. Sanırım ciddi ciddi Türkiye ayağını sonlandırıyor monster.
Koca site anasını satayım, ne oldu acep..
Sayın Site Kullanıcısı,
Monster Türkiye Web Sitesi 28 Aralık 2012 tarihinde kapatılacak ve tamamıyla hizmet dışı kalacaktır. Gizlilik politikamız gereği tüm kişisel ve özgeçmiş bilgileriniz eş zamanlı olarak Monster veritabanından silinecek ve ulaşılamıyor olacaktır. Bu zamana kadar sitemize göstermiş olduğunuz güven ve ilgi için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Monster Recruitment İnsan Kaynakları ve Danışmanlık Ltd Şti.
Dear professional,
We would like to inform you that Monster Turkey website will be closed as of December 28th. In accordance with our privacy policy, your data will be deleted after this date, and will no longer be available to you.
Thank you very much for the time we were able to service you.
Sincerely,
Monster Turkey team

Bu mesaj, Monster, 5 Clock Tower Place, Suite 500, Maynard, MA 01754 tarafından gönderilen bir hizmet mesajıdır. Monster hizmet mesajları, Monster hesabınızla ilgili size ulaştırılması gereken önemli bilgileri içerdiği için iletişim listesinden çıkma linki içermez.
Eğer size Monster tarafından ulaşan herhangi bir emailin gerçekliğinden şüphe duyuyorsanız yeni bir internet tarayıcı ekranı açarak http://www.monster.com adresine ulaşın, Monster hesabınıza giriş yapın ve mailde istenen adımı bu alanda gerçekleştirin.
Monster Gizlilik Politikası’nı okumak için şu linki ziyaret edebilirsiniz: http://my.monster.com/privacy/. Burada aynı zamanda email dolandırıcılığından nasıl korunabileceğiniz ve Monster şifrenizi nasıl koruyabileceğinizi de okuyabilirsiniz.
©2012 Monster – Tüm hakları saklıdır -
Tamda dogum gunumde beee :P
-
iyi iyi domain boşa düşerse alırız
-
Hocam yeni gördüm siteyi gerçekten iyiymiş neden kapatıyorlar acaba.
-
lan lan ben daha para biriktircektim 10bin liralık laptop alcaktım lan kapatmayın orosbu cocukları
-
Monster.com.tr nedir ki? Bilen var mı?
Monster marka toplama laptop firması değil bu sanırım başka bir topluluk gibi birşey?
-
kariyer.net'in daha geniş kapsamlısıdır.
-
kaanstain bunu yazdı
ama bence daha az işe yarayanıdır.
-
İşsiz kimse kalmadıysa demekki
-
SnipeTR bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
ama bence daha az işe yarayanıdır.
katılmıyorum hocam.
Monster.com uluslararası bir site ayrıca ilan vermek çok daha ucuz.
-
1234567B bunu yazdı
iyi iyi domain boşa düşerse alırız
he alırsın com.tr yi