MOONSPELL İSTANBUL KONSERİ(Zeroclub)
-
ya pardon arkadaslar. bu basligi görmedim bende acmiştim bi moonspell basligi.. özür dilerim.
neyse...
-----------------------
acikcasi lacrimas"ın turkiyeye gelmemesine cok cok üzüldüm. cunku gercekten severek dinlediğim gruplardandır.. keske lacrimas gelsede moonspell gelmese.. lacriması tercih ederim. bu arada tarih 15 ocak deil. 16 ocak -
bence bu konser kaçmaz... hem bilet fiyatlarıda fazla ucmamıs... hem yeride güzel..
------------------
* Venue Maslak
* Biletler: 30 Milyon TL (Kapıda 35 Milyon TL)
* "Moribund Oblivion" ve "Asafated" alt grup olarak sahne alacak
* www.biletix.com
Ankara: Shades Müzik, Hayri Plak -
yaa merak ettim falla nedir bu moribaund oblivion ile rockthenations organizatörünün arasındaki bağlantı.moonspell gibi gothic yapan bir gruba alt grup olarak neden black metal grubunu getirdiler merak ediyorum.buda yetmezmiş gibi yine aynı grubu rockthenations2004 festivaline de sokmuşlar.yaa süper gothic heavy thrash black grindcore gruplarımız varken neden bu adamları davet ediyolar.bakın ne güzel overkill"e solitude eşlik etmişti.herfiler her şeyiyle güzel ama bu adamlar çok yapay duruyor.bence moribaund oblivion pek iyi bir grup deil.bence bahadır yine infected"a geçmeli..
-
sizce moonspell seyirciden memnun kaldimi...?
-
walla moonspelli bilmem ama ben sahnede karete yapan kel lavuğu beğenmedim zira kafamı zikti utanmadan bide karete kung-fu yaptı eleman
-
Her zamanki gibi 18 yaş boku var
-
bence 18 sınırı olmalı olmayınca cok özenti tip doluyo ortama
-
evet bencede ama genelleme yapmayalım.. 18 yas sınırı olsaydı ben giremezdim... giremeyince vampiriada cıglıgı basamazdım.....
Toplam Hit: 4110 Toplam Mesaj: 19