Moskova'dan Ne Getirsem Kârlı Olur?
-
Moskova'ya gittim geldim. Bayramda 7-8 günlüğüne yine gideceğim. Fakat bayram münasebetiyle sanırsam, fiyatlar fırlıyor her saat. Ayrıca pegasus da sefere başlıyormuş. fiyatlar yine yüksek. bu işlerden çok anlayan var mı? başka yurtdışı uçak firmaları vs. ya da bu işin turk havayolları ve pegasusdan başka oluru yok mu? Ayrıca adanadan bineceğim. Mahkum muyuz?
-
cep saati getir köstekli demiryolu cep saati :) burada fiyatının 10 misli karla satarsın. 1 bavul da getirsen bir şey demezler hediyelik dersin amk. tanesi 15 dolar gibidir, burada 200 - 250 den aşağı okutmazsın.
RETRET tarafından 26/Eyl/13 15:20 tarihinde düzenlenmiştir -
amphetamine getir karli olur
karakoyde sudanlilar var bilet isi yapan, onceden ucus tarihi belirlenmis biletleri isi cikip ucamayacak olanlardan satin alir , isim degisikligi yapip baskasina satarlar.
beyoglundan galata tarafina sallan turiste hey huy eden eli bos araplar gorursun
-
Yüksek oranlı Absinthe getir. Hemen satarsın.
-
3 karı getır 3 haftada 5e katlıyım parannı ;) 3 gun gavat 5. gun BABA derler kanka sana :D
-
Maddox bunu yazdı
Karı :D
yalnız değilmişim :D
-
Rusya'dan gelebilecekler.....??????
Abi çok düşündüm beynim tek noktaya çalışıyor Rusya kelimesini duyunca :(((( HATUN
:)))
-
en çok gideceğim yer Rusya
akla gelen hatun ve vodka :D
-
Sırf hatunları için gideceğim yerler arasında Rusya turizm sektöründeyim Rusyadan gelipte çirkin olanını görmedim banamı denk gelmedi anlamadım yhaw :))
-
RETRET bunu yazdı
cep saati getir köstekli demiryolu cep saati :) burada fiyatının 10 misli karla satarsın. 1 bavul da getirsen bir şey demezler hediyelik dersin amk. tanesi 15 dolar gibidir, burada 200 - 250 den aşağı okutmazsın.
Hocam benim dede den kalma var bitane harbi ediyormu bukadar üzerinde TCDD yazıyo :)