Motor Tavsiye
-
8 bini veren 2-3 daha koyar adam gibi motor alır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-acil-nakit-ihtiyacimdan-dolayi-133673788/detay
pazarlıkla ne rakamlara alınır motorlar zaten satamıyorlar ha deyince... -
KTM Duke'a da bakabilirsin.
bu makinanın 200'lükleri de mevcut, fuarda etrafında baya dolaşmıştım. Malzeme kalitesi fln iyidir. Altın Elbiseli Adam bir programında yer vermişti yanılmıyorsam..
-
Katran bunu yazdı
bu makinanın 200'lükleri de mevcut, fuarda etrafında baya dolaşmıştım. Malzeme kalitesi fln iyidir. Altın Elbiseli Adam bir programında yer vermişti yanılmıyorsam..
hocam o rakamlara çıkınca 2006 model 600luk almak lazım.
-
BMW F650 GS lere bak hoca paran boşa gitmesin
-
Pawlow bunu yazdıKatran bunu yazdı
hocam o rakamlara çıkınca 2006 model 600luk almak lazım.
evet 2006 model makina bulunabilir bu rakamlara. KTM farklı bir tarzı olduğu için düşünülebilir belki diye düşündüm. Umarım keyif alacağın bir makina alırsın.
-
Gezicen yerler düz, sesi iyi olsun,havası olsun derdin yoksa elektrikli bisiklet al. Adı bisiklet, kendisi motordur. 1 şarjla 50-60 km gidersin. Yanlız akü biterse şarj saatlar sürüyor.
Ruhsat,plaka,ehliyet derdinde olmuyor,bisiklet cünkü. çanakkalede merkezdeyim burada ençok bulunan şey kedi yavrularıdır ikinci sırada elektrikli bisikletler gelir. O derece güzeldir. 1250w olanları ki bu güçlü sınıftır yaklaşık 2200 tl civarı. -
Gezicen yerler düz, sesi iyi olsun,havası olsun derdin yoksa elektrikli bisiklet al. Adı bisiklet, kendisi motordur. 1 şarjla 50-60 km gidersin. Yanlız akü biterse şarj saatlar sürüyor.
Ruhsat,plaka,ehliyet derdinde olmuyor,bisiklet cünkü. çanakkalede merkezdeyim burada ençok bulunan şey kedi yavrularıdır ikinci sırada elektrikli bisikletler gelir. O derece güzeldir. 1250w olanları ki bu güçlü sınıftır yaklaşık 2200 tl civarı. -
Olgunisik bunu yazdıGezicen yerler düz, sesi iyi olsun,havası olsun derdin yoksa elektrikli bisiklet al. Adı bisiklet, kendisi motordur. 1 şarjla 50-60 km gidersin. Yanlız akü biterse şarj saatlar sürüyor.
Ruhsat,plaka,ehliyet derdinde olmuyor,bisiklet cünkü. çanakkalede merkezdeyim burada ençok bulunan şey kedi yavrularıdır ikinci sırada elektrikli bisikletler gelir. O derece güzeldir. 1250w olanları ki bu güçlü sınıftır yaklaşık 2200 tl civarı.hocam 200-250km menzili oan ve 30dk şarz olanı varsa alıyım. zaten a2 ehliyetim yok onuda sonradan alıcam.
-
Ruhsat,plaka,ehliyet derdinde olmuyor,bisiklet cünkü. çanakkalede merkezdeyim burada ençok bulunan şey kedi yavrularıdır ikinci sırada elektrikli bisikletler gelir. O derece güzeldir. 1250w olanları ki bu güçlü sınıftır yaklaşık 2200 tl civarı.