Motordan Anlayan Bakabilir Mi Müridler ?
-
Arabadan vaz geçince motora karar verdim yaklasık 2.500 tl ye ramzey gibi vites attirip durmayan duzgun ikinci el alabilirmiyim ? Marka -model
-
yamaha ybr 125,honda cbf 150 işini görür.
-
Tam honda cbf 150 iyi motordur en azından modern duruyor diyecektim bende tam.
Ayrıca.
Baltalamak gibi algılamazsan bende burada bir soru sormak isterim. rahatsız olursan pm at kaldırayım.
Bende bir motor almayı düşünüyorum da böyle eski tip olacak biraz çapır tipli ama öyle harley gibi hayvani bir şey değil daha mütevazi ama biraz böyle 80-90lar rock'n roll kafası motorlar vardır ya öyle işte anladı motorla ilgililer benim demek istediğimi :D Çok pahalı şeyler aramıyorum ayrıca :| 2.el model önerirseniz sevinirim :)
Örneğin şu kafada şeyler : http://www.motosikletpazari.com/i/sorunsuz-GV-250/30863
-
regal raptor var sesi duruşu hoştur uygun fiyatlarada bulabilirsin tam senin aradığın gibi diyebilirim
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------Tam honda cbf 150 iyi motordur en azından modern duruyor diyecektim bende tam.
Ayrıca.
Baltalamak gibi algılamazsan bende burada bir soru sormak isterim. rahatsız olursan pm at kaldırayım.
Bende bir motor almayı düşünüyorum da böyle eski tip olacak biraz çapır tipli ama öyle harley gibi hayvani bir şey değil daha mütevazi ama biraz böyle 80-90lar rock'n roll kafası motorlar vardır ya öyle işte anladı motorla ilgililer benim demek istediğimi :D Çok pahalı şeyler aramıyorum ayrıca :| 2.el model önerirseniz sevinirim :)
Örneğin şu kafada şeyler : http://www.motosikletpazari.com/i/sorunsuz-GV-250/30863
-----------------------------Bende düşünüyorum aslında
Mesela regal iyi yanlış bilmiyorsam bide
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-keeway-temiz-keeway-vergi-borcsuz-81790271/detay
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------Tam honda cbf 150 iyi motordur en azından modern duruyor diyecektim bende tam.
Ayrıca.
-----------------------------yok hocam seninde işin görülsün ayıp ediyosun :) polislere yakalanmayacagım fazla göze baymayacak bişey olması lazım mugladayım durdurmuyolar burda da genede ne olur ne olmaz ufak tefek bişey olsun hondaya bakıyorum eyvallah
-
erblood bunu yazdı:
-----------------------------yamaha ybr 125,honda cbf 150 işini görür.
-----------------------------eyvallah hocam da biraz daha ekonomik bişeyler arıyorum scooter gibi olmasında biraz büyük scooter olabilir :)
-
Apple bunu yazdı:
-----------------------------erblood bunu yazdı:
-----------------------------eyvallah hocam da biraz daha ekonomik bişeyler arıyorum scooter gibi olmasında biraz büyük scooter olabilir :)
-----------------------------,şöyle bi yere denk geldim ben hacım ordan bızıkladım baya bak solda kategoriler var ordan karıştır telleri de var adamların ilanlarda arayıp anlaşırsın rahatça :)
-
Hangi marka olursa olsun Japon olsun, olmadı avrupa olsun gerisi hikaye. Sakın alma!
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------Apple bunu yazdı:
-----------------------------,şöyle bi yere denk geldim ben hacım ordan bızıkladım baya bak solda kategoriler var ordan karıştır telleri de var adamların ilanlarda arayıp anlaşırsın rahatça :)
-----------------------------eyvallah hocam :)
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------Apple bunu yazdı:
-----------------------------Ben mi göremiyorum? :D