Motordan Düştüm
-
z önce arkadaşın motorundan düştüm.Motor honda beat ve ön kapartonanın sağ tarafı çizildi ve soyulu tamiri ve boyası toplam kaç para gider çokda büyük değil
-
başlık yankış özür dilerim
-
ölmediğine dua et sen boşver parasını :)
-
sanayide esin,dostun yanina git..5 dakikada cikarirlar motoru, atarsin sakal.
-
motor = ölüm makinası ama yinede
böle bir makinaya kim hayır diyebilirki? -
öncelikle geçmiş olsun kadeş şimdi motordaki hasarı bilmiyorum ama bizim buralarda en fazla 40-50 tlye bitirirler ama çok fazla bişi yoksa bide tanıdık falanda varsa 12-20 ytl falan verirsin tekrar geçmiş olsun dikkat et..
-
arkadaşın motora binceğine 98 model şahin kiralasan daha iii olurdu:D ist deysen sanayiye gotur orda yaparlar ucuza ama başlarında bekle ;)
-
valla benim beatinde sağı solu çizidi 2 tarafada yatırdım :) sanayide bi sımpara macun boya haleetirirsin kaportacıda :) 50 ytl geçmez herhalde orjinal parça alıp takarım dersen bi aynası 20 ytl sen düşün gövde kaç paradır :)
-
maddi ve manevi açıdan geçmiş olsun hocam şu motor denen meretin acısını bir allah bir ben biliyorum be
-
ALLAH razı olsun mürit abilerim.Aslında sağ tarafı biraz çizildi bitin.ve birazda soyuldu:Saslında ben sürmesini bilmiyodum :D
-
Geçmiş olsun iyiki kafayı kırmadın ağa :P :D Hayatımda korktuğum ve binmeyeceğim tek şey motor :)
Toplam Hit: 2961 Toplam Mesaj: 13