folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Motorola Cem Uzan'ı Sobeledi !

Motorola Cem Uzan'ı Sobeledi !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

bi ipte iki cambaz oynamaz dediler  uzanları gönderdiler.

bugrahan45 tarafından 14/Ara/13 16:49 tarihinde düzenlenmiştir

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    MiqRoP bunu yazdı

Yinede motorola Uzan ailesinin mal varlığını tam manasıyla öğrenememiştir.

Bu adama İmar Bankasından hortumladıkları ve akladığı karaparalar yeterde artar.

15 kattrilyon para hortumladıkları söyleniyo aq dediğin gibi sadece o banka yeter. :D

Ama bu libanınco davasını açmasına içten içe kızdım aq.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Motorlola ya;

n4f02f5da1a3dc.jpg%20%28579×274%29

Ehl-i Byte
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı

Bu adama ayrı bi sempatim var çocukluğumdan beri şimdi gelse aday 

olsa 1 dk düşünmem oy veririm :D

aynı durum bendede var

1 adolf reis

2 uzan reis

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Adama helal olsun aslında sırf siyasete girdi diye üstüne gidildi bu güne kadar neden sustular ya 

bu adam dolandırıcıda dense ülkeye ilk özel tv yi ilk GSM hattını ve cep telefonunu getiren adamdır 

benim anam babam da imar bankasına yatırdı parasını onlarI'n verdiği yüksek faiz sayesinde ev yaptırdık vs vs 

Bankaya tmsf el koyduğu zaman bile çatır çatır sorunsuz paramızı aldık adam verdi yani o yüzden kimseyi dolandırmadı kara para aklama mevzusuna gelincede  Bugün bu olay güneydoğuda devlet desteğiyle yapılıyor PKK'lılar suriyeliler dünyayı kaçırdılar oradan vs 

uzun lafın kısası bu adamdan daha fazlasını bu ülkede kimler kimler yapıyor tek suçu siyasete girmek kaldıki bu adam binlerce kişiye ekmek verip istihdam sağlayan biri 

zamanında ilk seçimde MHP sende yüksek oy aldı %9 gibi düşünün kaç milyon inananı var olay demokrasiyse

Her ne kadar yanlış olsada Hep ABD mi dolandıracak bizi birde biz onları dolandırmış olduk 

SeRDaR tarafından 14/Ara/13 17:30 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Adama helal olsun aslında sırf siyasete girdi diye üstüne gidildi bu güne kadar neden sustular ya 

bu adam dolandırıcıda dense ülkeye ilk özel tv yi ilk GSM hattını ve cep telefonunu getiren adamdır 

benim anam babam da imar bankasına yatırdı parasını onlarI'n verdiği yüksek faiz sayesinde ev yaptırdık vs vs 

Bankaya tmsf el koyduğu zaman bile çatır çatır sorunsuz paramızı aldık adam verdi yani o yüzden kimseyi dolandırmadı kara para aklama mevzusuna gelincede  Bugün bu olay güneydoğuda devlet desteğiyle yapılıyor PKK'lılar suriyeliler dünyayı kaçırdılar oradan vs 

uzun lafın kısası bu adamdan daha fazlasını bu ülkede kimler kimler yapıyor tek suçu siyasete girmek kaldıki bu adam binlerce kişiye ekmek verip istihdam sağlayan biri 

zamanında ilk seçimde MHP sende yüksek oy aldı %9 gibi düşünün kaç milyon inananı var olay demokrasiyse

Her ne kadar yanlış olsada Hep ABD mi dolandıracak bizi birde biz onları dolandırmış olduk 

Döner ekmekle adam %5 oy aldıydı ya la :D İlk telefonumu bu adam verdi bana. Motorola Dual-Band :D Mitingde dağıtmıştı

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Döner ekmekle adam %5 oy aldıydı ya la :D İlk telefonumu bu adam verdi bana. Motorola Dual-Band :D Mitingde dağıtmıştı

Haklısın az dağıtmadı seçim meydanında tel bile dağıttı Bu adam döner ekmekle aldı vatandaşı biliyorlar çünkü Tayyip kömür makarna işe %50 :) dağıtacağı şeyi bilemedi uzan :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Haklısın az dağıtmadı seçim meydanında tel bile dağıttı Bu adam döner ekmekle aldı vatandaşı biliyorlar çünkü Tayyip kömür makarna işe %50 :) dağıtacağı şeyi bilemedi uzan :)

Dur işte Tayyibi karıştırma da tartışma çıkmasın sonra under geliyo sıvayıp gidiyo :D  buzdolabı çamaşır makinesini de unutma :D.

Not : Ilk geldiği dönem bişe dağıtmadan geldi adamın hakkını yemeyin

mfatihbodur tarafından 14/Ara/13 17:52 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kılıçdaroğlu'da ssk'yı boşaltmıştı.Gelen geçen soyuyor bizi amk.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 2823 Toplam Mesaj: 20