Motorola Radyasyon Saçıyormu ¿

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ixn5r
    ixn5r's avatar
    Erkek
    Selamun Aleykum ,

Ya ArkadaşLar Bi kaç kişiden duydum motorola radyosyon yayıyormuş doğrumu . Aslında umursamazdım ama 5 gündür almışım motorolayı başım çatlayacak gibi oluyor a.q
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Radyasyon=Motorola
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    bilgisayar dahil pek çok elektronik alet radyasyon saçıyor, psikolojik olabilir seninki :P

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    motorola kadar boktan bi telefon yok. ben motorola alarak hayatımın en büyük hatasını yapmıştım. 1 sene olmadı alalı, resmen dökülüyor. sesi çıkmıyor, şarj olmuyor. çekmiyor vs vs.. nokia aldım.. Tamam özelliği çok olabilir ama memnun deilim. Sokayım alcatel one touch ımı özledim :( Samsung da iyiydi ama maldı biraz.. Alcatel diorum :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    samsung dan şaşmıcan aslında d820 alacam biraz param olsa elimde bi takoz var nokia 6600 :) motorola almak gibi bi düşüncem olmadı olmayacak duyumlarıma göre en çok radyasyon yayan telefon muş

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ixn5r
    ixn5r's avatar
    Erkek
    Şİmdi gidip MotoroLayı Çöpe atacam a.q Gül gibi Nokia Dururken Gidip paramı Radyasyonlu boktan telefona verdim :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    yaw 6630 aldım aq zar zor açılıyor. kilitleniyor arada bi beni uyuz ediyor. tamam her bi haltı var. mini bi bilgisayar... word, excel, powerpoint, acrobat filan ama aq bi işlem yapana kadar...

Alcatel abi alcatel.. Bugune kadar bi siemensim olmadı. Onun da koy götüne gitsin. Sikindirik bi telefon.. Ama alcatel gibi ben tlf görmedim aq.. Lise 1e gidioken (şimdi üni bitmek üzere) adamlar wap koymuştu içine.. TRde o zaman mesaj atan hatlar ayrıcalık hat gibiydi :D Bu halde adam wap koymuş.. Ne günlerdi..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    ulan ilk telefonu yapmış lavuklar ama radyasyona çare bulamamışlar heriflere ne koyuyodur ha

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    herpsi saçıyor a.k bilg. ekranı bile ama en çok motorola

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    hangi elektronik yada farklı telefon gibi bir alet radyosyoın sacmıyormki
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    nokia dan şaşmam ben hoca ilk telefonum 3310 sora 3520 şimdide 6630
Toplam Hit: 2646 Toplam Mesaj: 21