Motorola Star Tac Cep Telefonu Arıyorum
-
evet arkadaşlar aşağıdaki telefonu arıyorum. Sıfır yada sıfıra yakın çok çok az kullanılmış model elinde olan varsa benimle iletişime geçsin.
Renk önemli değildir.
-
aynen bu tip telefon bulsam bende alıcam
-
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-startac-70-cok-temiz-124756658/detay/
Telefona sim kart olarak bildiğin sim kartı aldığımız zamanki kredi kartı gibi olan şeyle takıyorsun.Vay amk.
-
Citizen bunu yazdı
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-startac-70-cok-temiz-124756658/detay/
Telefona sim kart olarak bildiğin sim kartı aldığımız zamanki kredi kartı gibi olan şeyle takıyorsun.Vay amk.
Onlara baktım hocam 2-3 tane daha var temiz değil onlar. Sağol yinede.
-
4-5 sene önce bu telefonu Eminönü'nde 20-30 liraya satıyorlardı tezgahlarda.Şimdi 100 lira edeceğini bilseydmi 10 tane alırdım. ):
-
Sıfır kutulu olanları 250-300 bunların..
-
Hocam cidden merak ettim, neden özellikle bu cihaz ? Yani ne bileyim neden ericsson ilk küçük telefonları yada bir nokia 3310 değil de bu ?
-
opusdei bunu yazdı
Hocam cidden merak ettim, neden özellikle bu cihaz ? Yani ne bileyim neden ericsson ilk küçük telefonları yada bir nokia 3310 değil de bu ?
Bir kaç özel sebep var hocam :)
-
opusdei bunu yazdı
+1 ?
-
by_Tet bunu yazdıopusdei bunu yazdı
+1 ?
Özel sebep demiştim ya.. + Teknik özellikleri çok yetersiz buda bazı sebeplerden işime geliyor.
Kısacası lazım :)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdıby_Tet bunu yazdıopusdei bunu yazdı
+1 ?
Özel sebep demiştim ya.. + Teknik özellikleri çok yetersiz buda bazı sebeplerden işime geliyor.
Kısacası lazım :)
PM atta varsa iş gören bir numarası bizde bulup alalım :D