Motorola Xt910

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

fasülye muamelesi yapmayın telefona, 7mm inceliğinde, kevlar kaplama, taş gibi sert telefon :)

ikincisi ekranda çizik yok o gördükleriniz jelatinin üstündeki çizikler

300 tl düşünüyodum ama yarın bi teleservice arayıp ekran değişimini soracam eğer olursa ona göre olmazsa ona göre yazarım konuya

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

böyle komik teklif gelirse satmam zaten :) açıkçası bunu satıp lumia alayım diyordum ama onun da şarzı pek gitmiyormuş, güzel bi fiyata satılmazsa 5-6 ay daha kullanıp hediye ederim muhtemelen.

şarj açısından lg g2 yi öneririm hocam , 1 günü rahat geçiriyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şarj olayında Samsung'un Galaxy Note serisinin üstüne tanımam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

böyle komik teklif gelirse satmam zaten :) açıkçası bunu satıp lumia alayım diyordum ama onun da şarzı pek gitmiyormuş, güzel bi fiyata satılmazsa 5-6 ay daha kullanıp hediye ederim muhtemelen.

şarj açısından lg g2 yi öneririm hocam , 1 günü rahat geçiriyor

g2 arkadaşımda var cidden süper şarzı ama bunu satıp tekrar android almam, zaten son model androidin yaptığıyla bu telefonun yaptığı iş aynı oyun vs oynamıyorsan. onun için lumia 925 düşünüyorum kamerası için ve değişiklik olsun diye ama şarzı sıkıntı diyorlar bakalım hayırlısı :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek

edit hayırlı satışlar hocam 300 demişsin.

caagroup tarafından 08/Nis/14 02:08 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bunun ekranini yaptirmaya kalksak ne kadar tutar acaba ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Bunun maxx ini ve atrix kullandim Motorola iyidir....

Hayirli Satislar ....

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı

Bunun ekranini yaptirmaya kalksak ne kadar tutar acaba ?

hocam teleservice aradım fiyat vermedi, nette 250ye yaparım diyenler vs var ama ben ebayden ekranı alıp kendim takmayı düşünüyorum, fiyatın pahalı olmasının sebebi ön panelin komple değişmesi, yani camı, dokunmatiği ve ön kapak, böyle de bi ilginçliği var oysa sadece üstteki cam kırık.

ben bunu alıp kendim takmayı düşünüyorum

http://www.ebay.com/itm/LCD-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-For-Motorola-Droid-Razr-XT910-XT912-Verizon-/400424291083

ayrıca şu seti de alıp telefonu razr maxx'a dönüştürebiliyormuşuz, yani şarz süresi bir günden 2 güne çıkıyor demektir ama bunun için 100 dolar verilir mi onu düşünüyorum.

http://www.cellphonerepairshop.com/verizon-motorola-droid-razr-battery-conversion-kit-to-droid-razr-maxx/

yani toplamda 350 tl harcarsam elimde şarzı 2 gün giden, gayet hızlı ve stabil çalışan ve eski nokialardan bile sağlam kasası olan bir telefon olacak, bu iki dediğimi yapabilirsem telefonu satmam zaten o ayrı :)

jigsaww teşekkürler bu arada, sen telefondan anlarsın :)

Toplam Hit: 1647 Toplam Mesaj: 19