Motorsiklet Almak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Erkek
    risk53 bunu yazdı

Ya alma yada alacaksan yamaha honda bu ikisini şaşma mondial 125zn aldım 3 yılda en az 3000 lira masraf ettim Aldığım güne lanet olsun :D satacam ama birinin başına bela etmek istemiyorum :D

Hocam o birazda şans işi bizde bir tane 100 lük yuki var tık demedi maşallah 5 senedir en fazla masrafı lastik patlamasıydı :)

4641544948---53415249544153
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilyas208
    ilyas208's avatar
    Erkek
    kont239 bunu yazdı

Hocam elektrikli bende buldum ama kampüse çıkarken bi kaç tane dik yokuş var oralardan çıkmaz bunlar hem açıkcası elektrikli istemiyorum.Bayadır araştırıyorum dışarıdan ama belki sakaryalı bir mürit çıkar tanıdığı vardır almamda yardımcı olur gibisinden açtım konuyu teşekkürler yinede tavsiyen için @DaveReed :)

Hocam sakaryadayım bir tanıdık var ama o kadar yakın değil, ona yönlendireyim seni istersen

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    risk53 bunu yazdı

Ya alma yada alacaksan yamaha honda bu ikisini şaşma mondial 125zn aldım 3 yılda en az 3000 lira masraf ettim Aldığım güne lanet olsun :D satacam ama birinin başına bela etmek istemiyorum :D

Aynen katılıyorum , Mondial alma ,yanından geçme sakın,

1000 verir alırısn mondiali , sonra 2000 tl verip kurtulamazsın

Honda cbf 150 al ,  kuryelerin çoğu kullanıyor ,sorunsuz motor , biraz pahalı tabi :)) , 2.el temiz bulabilirsen al

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam scrootur istiyorsan Yamaha BWS al 100 lük spor ve güzel duruyor motor temiz bulursan al derim.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

hoca bu kadar kasmaya gerek yok aşağidakilerden birni seç ölüsü 4-5 yıl gider masrafsız

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-hastasina-130567186/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yakit-ekonomisi-ve-japon-kalitesi-bir-arada-127353059/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-satilik-honda-cg125-orjinal-japon-102212433/detay

hocam 3. linkteki cg 125 iyi gibi ama şu 1000 tl nin üzerine bi 500-600 daha koysan sorunsuz bir japon bulabilirsin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Erkek
    ilyas208 bunu yazdı
    kont239 bunu yazdı

Hocam elektrikli bende buldum ama kampüse çıkarken bi kaç tane dik yokuş var oralardan çıkmaz bunlar hem açıkcası elektrikli istemiyorum.Bayadır araştırıyorum dışarıdan ama belki sakaryalı bir mürit çıkar tanıdığı vardır almamda yardımcı olur gibisinden açtım konuyu teşekkürler yinede tavsiyen için @DaveReed :)

Hocam sakaryadayım bir tanıdık var ama o kadar yakın değil, ona yönlendireyim seni istersen

pm attım :)

4641544948---53415249544153
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

elektrikli bisikletlerinizin gücünü  2 kat  3 kat arttırıyoruz.

örnek:: 1200 Watt  60V bir elektrikli bisikletiniz mi var?    hız mı istiyorsunuz?

kendi üretimimiz olan beyin sayesinde maximum 50 - 55 km hızınızı  80 -90 km hıza çıkarıyoruz.

işyerimiz izmir  buca'dadır. 

Sahibinden com.  merkez motor buca  olarak  arayabilirsiniz.  

elektrikli ve benzinli motor çeşitlerimiz mevcuttur. TBT özel indirimimiz vardır.

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    caldii10 bunu yazdı

elektrikli bisikletlerinizin gücünü  2 kat  3 kat arttırıyoruz.

örnek:: 1200 Watt  60V bir elektrikli bisikletiniz mi var?    hız mı istiyorsunuz?

kendi üretimimiz olan beyin sayesinde maximum 50 - 55 km hızınızı  80 -90 km hıza çıkarıyoruz.

işyerimiz izmir  buca'dadır. 

Sahibinden com.  merkez motor buca  olarak  arayabilirsiniz.  

elektrikli ve benzinli motor çeşitlerimiz mevcuttur. TBT özel indirimimiz vardır.

dinamo yargilarini değiştiriyor musunuz hocam sadece beyin mi.

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
Toplam Hit: 3269 Toplam Mesaj: 19