Motorsiklet Almak İstiyorum
-
risk53 bunu yazdı
Ya alma yada alacaksan yamaha honda bu ikisini şaşma mondial 125zn aldım 3 yılda en az 3000 lira masraf ettim Aldığım güne lanet olsun :D satacam ama birinin başına bela etmek istemiyorum :D
Hocam o birazda şans işi bizde bir tane 100 lük yuki var tık demedi maşallah 5 senedir en fazla masrafı lastik patlamasıydı :)
-
kont239 bunu yazdı
Hocam elektrikli bende buldum ama kampüse çıkarken bi kaç tane dik yokuş var oralardan çıkmaz bunlar hem açıkcası elektrikli istemiyorum.Bayadır araştırıyorum dışarıdan ama belki sakaryalı bir mürit çıkar tanıdığı vardır almamda yardımcı olur gibisinden açtım konuyu teşekkürler yinede tavsiyen için @DaveReed :)
Hocam sakaryadayım bir tanıdık var ama o kadar yakın değil, ona yönlendireyim seni istersen
-
risk53 bunu yazdı
Ya alma yada alacaksan yamaha honda bu ikisini şaşma mondial 125zn aldım 3 yılda en az 3000 lira masraf ettim Aldığım güne lanet olsun :D satacam ama birinin başına bela etmek istemiyorum :D
Aynen katılıyorum , Mondial alma ,yanından geçme sakın,
1000 verir alırısn mondiali , sonra 2000 tl verip kurtulamazsın
Honda cbf 150 al , kuryelerin çoğu kullanıyor ,sorunsuz motor , biraz pahalı tabi :)) , 2.el temiz bulabilirsen al
-
Hocam scrootur istiyorsan Yamaha BWS al 100 lük spor ve güzel duruyor motor temiz bulursan al derim.
-
hoca bu kadar kasmaya gerek yok aşağidakilerden birni seç ölüsü 4-5 yıl gider masrafsız
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-hastasina-130567186/detay
hocam 3. linkteki cg 125 iyi gibi ama şu 1000 tl nin üzerine bi 500-600 daha koysan sorunsuz bir japon bulabilirsin
-
ilyas208 bunu yazdıkont239 bunu yazdı
Hocam elektrikli bende buldum ama kampüse çıkarken bi kaç tane dik yokuş var oralardan çıkmaz bunlar hem açıkcası elektrikli istemiyorum.Bayadır araştırıyorum dışarıdan ama belki sakaryalı bir mürit çıkar tanıdığı vardır almamda yardımcı olur gibisinden açtım konuyu teşekkürler yinede tavsiyen için @DaveReed :)
Hocam sakaryadayım bir tanıdık var ama o kadar yakın değil, ona yönlendireyim seni istersen
pm attım :)
-
elektrikli bisikletlerinizin gücünü 2 kat 3 kat arttırıyoruz.
örnek:: 1200 Watt 60V bir elektrikli bisikletiniz mi var? hız mı istiyorsunuz?
kendi üretimimiz olan beyin sayesinde maximum 50 - 55 km hızınızı 80 -90 km hıza çıkarıyoruz.
işyerimiz izmir buca'dadır.
Sahibinden com. merkez motor buca olarak arayabilirsiniz.
elektrikli ve benzinli motor çeşitlerimiz mevcuttur. TBT özel indirimimiz vardır.
-
caldii10 bunu yazdı
elektrikli bisikletlerinizin gücünü 2 kat 3 kat arttırıyoruz.
örnek:: 1200 Watt 60V bir elektrikli bisikletiniz mi var? hız mı istiyorsunuz?
kendi üretimimiz olan beyin sayesinde maximum 50 - 55 km hızınızı 80 -90 km hıza çıkarıyoruz.
işyerimiz izmir buca'dadır.
Sahibinden com. merkez motor buca olarak arayabilirsiniz.
elektrikli ve benzinli motor çeşitlerimiz mevcuttur. TBT özel indirimimiz vardır.
dinamo yargilarini değiştiriyor musunuz hocam sadece beyin mi.