Motorsiklet Aranıyor..
-
o sınıfın iyisi bu bence

-
Bende almayı planlıyordum ama motosiklet kullanmak istanbulda çok riskli.
-
bulamıcaz galiba aklınızda olsun bari PM Atarsınız :P
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
real_agabey bunu yazdı:
http://www.sahibinden.com/search.php?a=6&&b[search]=mondial&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=4741&c=4741&sKlasik=1&b[page]=1&c=13919&c2=13919
2005 model trafiğe çıkışı 2007 olan daha 15000km ye gelmemiş bordo renkli.tüm bakımları zamanında yapılmış sadece şehir içi kullanılan.
Mahalledeki çocukların yaptığı çiziklerden başka sorunu olmayan motorumu 1500TL ye brakabilirim.
Tabi işin taksit kısmı sıkıntı.
Motor Mersin de bu arada.
-----------------------------bisan ramzey kanuni mondial kuba motor motosan felan sallayın bunları alayı çin malı bende var dökülüyo ortadan ikiye ayrılacak diye korkuyom
honda alam dedim 150 lik 4 milyar dedilerdi taaa kşın :D
-----------------------------Dedikleri doğru olabilir.
Fakat işin fiyat performans kısmıda var.
Benim gibi şehiriçi 5-6 km lik mesafede kullanacaksan Honda CBF 150 ye veya Yamaha YBR125 e 4-5bin lira para vereceğine 2bin lira civarına böyle bi motor almak daha mantıklı olabilir.
2.5 sene içerisinde elektriksel problemler haricinde bana hiçbir sıkıntı vermedi.
Bide motora başlarken başlangıç motoru olarakta bence gayet mantıklı
-
Sınıfının en iyisi kesinlikle bu.
yamaha-fz-150

-
dostum ben yaklasık 3-4 yıldır motorcuyum tabi ticari iş için (honda avcitva )aldım
vala sehir içi veya uzun yol olsun gece gunduz it gibi kulanıyoruz cok ta menunuz .
1000 ne edeceksin onun benizinine paramı dayanır hem onunlarla her yere gidemezisin
scoterle tuvalete bile giderisin
kolay gelsin
-
zatkaros bunu yazdı:
dostum ben yaklasık 3-4 yıldır motorcuyum tabi ticari iş için (honda avcitva )aldım
vala sehir içi veya uzun yol olsun gece gunduz it gibi kulanıyoruz cok ta menunuz .
1000 ne edeceksin onun benizinine paramı dayanır hem onunlarla her yere gidemezisin
kolay gelsin
-----------------------------Scooter la uzun yolmu yapıyosun?
-
Cegstyle bunu yazdı:
zatkaros bunu yazdı:
kolay gelsin
-----------------------------Scooter la uzun yolmu yapıyosun?
uzun yol derken 200 km felan sehirler arası bazen yapiyorum . antep -adana . antep - urfa -antep adıyaman besini gibi sehir arası yool yaptım bir sorun da vermedi .yoksa yapamam mı diyorsun sofi sen?
-
daha bugün ayaküstü motorlu bi kurye ile konuştum, fazla param yok motor alıcam ne alıyım dedim, honda yada yamaha gerisi hikaye dedi, neden dedim abi dedi günde 200 -250 km arası yol yapıyoruz bitek bunlar dayanıyo... bahsettigi motorlar yamahanın ybr si ve hondanın titan modelleri
-
dostum o ramzeyden bende var inan kaya gibi motor 1 ayda 1000 km yol yaptığıl oldu tık yok 130 km hıza çıkabiliyor yakıt oldukça çimri bence hondaya yamahaya 4000 tl verene kadar bunun sıfırı 2250 bunu al derim...