folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Motorsiklet Hırsızlarının Videosu

Motorsiklet Hırsızlarının Videosu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Arkadaşlar hatırlarsanız 1 ay once motorum çalınmıştı...

konu neydi dersiniz...

http://tahribat.com/Forum-Istanbul-Sisli-Perpadan-Yamaha-R6s-Motorum-Calinmistir-Lutfen-Dikkat-184804/

Malesef hala bir haber yok.

(Bazı görüntüler yavaşlatılmıştır) 04.10.2013 Tarihinde Şişli perpa kapalı otoparkından saat sabah 07-10 da 2008 Model yamaha YZF R6S motorsikleti çalan hırsızlar tek motor ile 2 kişi gelip kilitli motorun direksiyon kilidini kırıp geldikleri motor ile caldıkları motorun arka ayaklığına ayagını dayayıp iterek çıkartıyorlar.Üstelik Perpa kapalı otoparkından ve güvenlik kulubesinin 2 metre önünden...O kadar güvenlik kamera kayıtları olmasına ragmen ne polis nede diğer kurumların ilgilenmemesi yardımcı olmamamsı ise daha kötü bir durum..

Hırsızların güvenlik kamerasına yakalandıkları videoları editledim sizlerle paylaşayım dedim...

http://www.youtube.com/watch?v=wogwJc2PUlo

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

İşini polise bırakmican hocam bu kayıtlardan plaka ile falan bu oç'larını bulabiliyosan gidicen sonrası freestyle.

Metallica Rules
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

sen motoru satarken ilanda perpada olduguna dair birşey yazdınmı

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Başına gelen bilir bu durumları, göstermelik olarak emniyet bi kaç kere gelir gider yanına ondan sonra astı astarı çıkmaz, yitirdiğinle kalırısn,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Şahıslarda motorcu adamda koruma full o şekilde götürdüklerine göre yakınlarda biyerlerde saklayabilecekleri bir durum söz konusu olabilir. 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Şerefsiz herifler. Böyle itlere bir şey olmazken bir ekmek çaldığı için yıllarca hapis yatanlarda var. Geçmiş olsun inşallah bulunur.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

uzun süre senin motoru takip etmişlerdir bunlar

benim öyle motorum olacak mutlaka biryerine gps cihazı koyarım gizlisinden birde alarm

DJ_Alper tarafından 01/Kas/13 10:07 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

uzun süre senin motoru takip etmişlerdir bunlar

benim öyle motorum olacak mutlaka biryerine gps cihazı koyarım gizlisinden birde alarm

Aynen hocam ya

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Bu işin mantığı şu;

Polis ya da yapabilirsen sen, yakınlık durumuna göre sırasıyla mobese olur, işyeri kamerası olur. perpadan çıkış saatinden hesapla şu dakikada şu kameranın önünden geçmiş olabilirler mantığı ile tek tek  kamera kayıtları incelenecek. uzun çalışmalar sonucu belkide motorun durduğu, girdiği yer bile tespit edilebilir. 

veya, muhite göre oranın hırsızları bellidir ve kimin ne çaldığını bilirler, muhit belli olursa bu şekilde de ulaşılabilir. geçmiş olsun.

*seninle ilgilenmeyen kurum ya da kişiler hakkında savcılık, kaymakamlık ya da bimere başvurabilirsin.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

arkadaşlar sizlerden ricam daha fazla ilgi çekmesi için youtube daki video altına yorumlarınızı yazın..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

polise kaldıysa iş allaha havalet o derece seneler sürer bir olayın aydınlanması adamlar banka soyuyuor kabak gibib ortadalar 2 sene sonra yakalanıyorlar düşün 

Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
Toplam Hit: 2693 Toplam Mesaj: 19