Motorsiklet Hırsızlarının Videosu
-
Arkadaşlar hatırlarsanız 1 ay once motorum çalınmıştı...
konu neydi dersiniz...
Malesef hala bir haber yok.
(Bazı görüntüler yavaşlatılmıştır) 04.10.2013 Tarihinde Şişli perpa kapalı otoparkından saat sabah 07-10 da 2008 Model yamaha YZF R6S motorsikleti çalan hırsızlar tek motor ile 2 kişi gelip kilitli motorun direksiyon kilidini kırıp geldikleri motor ile caldıkları motorun arka ayaklığına ayagını dayayıp iterek çıkartıyorlar.Üstelik Perpa kapalı otoparkından ve güvenlik kulubesinin 2 metre önünden...O kadar güvenlik kamera kayıtları olmasına ragmen ne polis nede diğer kurumların ilgilenmemesi yardımcı olmamamsı ise daha kötü bir durum..
Hırsızların güvenlik kamerasına yakalandıkları videoları editledim sizlerle paylaşayım dedim...
http://www.youtube.com/watch?v=wogwJc2PUlo
-
İşini polise bırakmican hocam bu kayıtlardan plaka ile falan bu oç'larını bulabiliyosan gidicen sonrası freestyle.
-
sen motoru satarken ilanda perpada olduguna dair birşey yazdınmı
-
Başına gelen bilir bu durumları, göstermelik olarak emniyet bi kaç kere gelir gider yanına ondan sonra astı astarı çıkmaz, yitirdiğinle kalırısn,
-
Şahıslarda motorcu adamda koruma full o şekilde götürdüklerine göre yakınlarda biyerlerde saklayabilecekleri bir durum söz konusu olabilir.
-
Şerefsiz herifler. Böyle itlere bir şey olmazken bir ekmek çaldığı için yıllarca hapis yatanlarda var. Geçmiş olsun inşallah bulunur.
-
uzun süre senin motoru takip etmişlerdir bunlar
benim öyle motorum olacak mutlaka biryerine gps cihazı koyarım gizlisinden birde alarm
DJ_Alper tarafından 01/Kas/13 10:07 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdı
uzun süre senin motoru takip etmişlerdir bunlar
benim öyle motorum olacak mutlaka biryerine gps cihazı koyarım gizlisinden birde alarm
Aynen hocam ya
-
Bu işin mantığı şu;
Polis ya da yapabilirsen sen, yakınlık durumuna göre sırasıyla mobese olur, işyeri kamerası olur. perpadan çıkış saatinden hesapla şu dakikada şu kameranın önünden geçmiş olabilirler mantığı ile tek tek kamera kayıtları incelenecek. uzun çalışmalar sonucu belkide motorun durduğu, girdiği yer bile tespit edilebilir.
veya, muhite göre oranın hırsızları bellidir ve kimin ne çaldığını bilirler, muhit belli olursa bu şekilde de ulaşılabilir. geçmiş olsun.
*seninle ilgilenmeyen kurum ya da kişiler hakkında savcılık, kaymakamlık ya da bimere başvurabilirsin.
-
arkadaşlar sizlerden ricam daha fazla ilgi çekmesi için youtube daki video altına yorumlarınızı yazın..
-
polise kaldıysa iş allaha havalet o derece seneler sürer bir olayın aydınlanması adamlar banka soyuyuor kabak gibib ortadalar 2 sene sonra yakalanıyorlar düşün